tandarts vind ik nooit leuk, maar jullie maken er altijd het beste van. dank je wel.
Altijd goed, deskundig en vertrouwd
Zie bovenstaande korte omschrijving en onderstaande antwoorden. Mijn ervaringen zijn uitstekend, naar ik meen heb ik dit ook al eerder in een enquete tot uitdrukking gebracht. Dat hoeft m.i. niet na iedere behandeling herhaald te worden.
De dames zijn altijd erg vriendelijk en heel fijn dat we s avonds afspraken kunnen maken zodat ons werk er geen last van heeft!
Nauwelijks wachttijden en zorgvuldige behandeling.
Netjes en heel vriendelijk
Kundige en prettige behandeling. Zeer tevreden met het resultaat.
Lieve vakkundige mensen
tevreden
Ik houd het bij de korte zin hierboven.
De mondhygiëniste en de tandarts zijn heel vriendelijk en deskundig.
Goede tandarts
We wonen inmiddels alweer 3 jaar in Fijnaart, maar zitten nog steeds bij samenwerkende tandartsen in Ulvenhout. Dit omdat ik altijd tevreden ben, personeel is altijd erg vrolijk en vriendelijk en ze luisteren ook wanneer je vertelt wanneer je klachten hebt. Kortom een hele fijne tandarts.
Het is een feest geworden om naar de tandarts te gaan sinds ik bij de Samenwerkende Tandartsen in Ulvenhout kom. Ik wist niet dat tandartsen zo aardig, vriendelijk en belangstellend konden zijn! En bovenal pijnloos in hun behandeling. Daarom verzuchte ik onlangs na een controle; “Jammer, alweer geen gaatjes!”
Aardig en professioneel
Tandarts......en plek waar veel mensen niet graag naar toe gaan...Ik wel..Bij een afspraak hoef je eigenlijk nooit te wachten,je wordt uiterst vriendelijk benaderd.. Krijgt goede info als er iets met je tanden is. In een woord Toppy
Alleen moeilijk om op 1 dag tandarts en mondhygiëniste af te spreken .....
Zeer prettige sfeer, en vriendelijk deskundig personeel.
Toen ik belde voor een afspraak, werd meteen meegedacht over het tijdstip dat ik op controle zou mogen komen.
Zoals gewoonlijk goed overleg en behandeling, inclusief menselijkheid.
Werd snel en goed geholpen. I.v.m. corona zijn alle voorzorgsmaatregelen getroffen. Tijdens de behandeling wordt duidelijk verteld, wat er gedaan wordt. Vakkundig personeel.
Vertrouwd goed
Ze nemen de tijd en doen alles rustig. Heel begripvol en niets geforceerd
Heb goede ervaringen met de dienstverlening
Dorpsplein 13 H
4851 CP Ulvenhout
Bij Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan het Dorpsplein tegenover de kerk in het centrum van Ulvenhout. De tandartspraktijk bevindt zich op de eerste verdieping van het dienstencentrum en beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers. Er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout ook terecht voor orthodontie en endodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.