Goede, enthousiaste en deskundige behandeling van zowel de tandarts als mondhygeniste.
Wordt altijd goed en vriendelijk geholpen
Kathy is een erg kundige tandarts. Bespreekt de mogelijkheden en stelt je gerust. Kathy is erg vriendelijk en begripvol.
Goede ,persoonlijke en professionele benadering!
Eenmaal in de wachtruimte wist je wat er moest/ging gebeuren. Chapeau niets dan lof voor jullie allemaal!!
fijne , rustige , deskundige behandeling en benadering empatische en correct precies zoals ik denk ik mag verwachten van een goede hulpverlener
Zeer vriendelijke mensen die daar werken
Professioneel, efficiënt en vriendelijk
Snel en vakkundig geholpen. Behandeling verliep vlot en vergezeld van de nodige uitleg. Kortom een zeer positieve ervaring, zonder enige bemerking.
Het gevoel hebben dat je in goede handen bent als het gaat om je gebit waar je zeer op gesteld bent. Erg belangrijk.. Ook vriendelijk wat mij betreft ook belangrijk om je op je gemak te kunnen voelen.
Van kleins af aan altijd thuis gevoeld, nu als 16 en 18 jarige nog steeds . En opa is ook kind aan huis . Meer dan bedankt .
Prettige sfeer, goed advies over gebit.
Ik word altijd vriendelijke en goed geholpen.. Er wordt altijd goed uitgelegd wat men gaat doen. Zelf heb ik nooit angst bij de tandarts of mondhygiëniste, dus mogelijk scheelt dat. Ik ga er altijd vol vertrouwen en zonder angst naartoe. Ik ben al jaren bij deze praktijk... ik wil nooit anders. Ik zal deze ook bij anderen promoten omdat ik er zo tevreden over ben.
In de lijst kan ik geen keuze maken voor 2 behandelaars
Ik vind het altijd fijn om naar de tandarts te gaan. Ze maken mijn tanden goed schoon en kijken alles grondig na. Zowel decrandarts als assistent zijn heel vriendelijk. Praktijk is schoon. Nu met de Corona kon ik mijn handen desinfecteren en werd van te voren mijn temperatuur opgemeten. De assistent was goed beschermd met een kap. Totaal geen ongemakkelijk gevoel gehad daardoor.
Ik ga zonder angst naar mijn tandarts. Ze zijn Ik en voelen je als patiënt precies aan. Ik had eens bij het plaatsen van een witte vulling last gehad doordat deze nog nawerkt. Ik had dit gemeld toen ik nog een keer een grijze voor een witte vulling ging vervangen., was stukje grijze vulling afgebroken. Ze zei dan drogen wij hem extra voor je. Ik heb er dus geen na pijn meer aan gehad. Wortelkanaal behandeling heb ik ook niks van gevoeld. Mondhygiëniste houdt echt rekening met je. Ik heb gevoelige tanden en ze gebruikt bij mij geen water en naakt met de hand schoon omdat ik het apparaat niet zo fijn vind. Voorheen waren mijn tanden zo gevoelig dat ik alleen met verdoving kon. Nu hebben ze spul wat ze op je randhalzen smeren en dan is het ook verdoofd. Tegenwoordig heb ik helemaal geen verdoving meer nodig. Ze doen het echt met beleid, voor ons is het een super goede praktijk. Ook zijn ze altijd even vriendelijk en in voor een praatje. Ik ben nooit meer bang voor de tandarts.
Afspraak af moeten zegen en verplaatst.
Mijn ervaring was opnieuw prima. Vriendelijke mensen, professionele uitstraling, duidelijke uitleg ivm de Corona-maatregelen. Men denkt en voelt mee.
Altijd uitstekende ervaringen met tandarts Kathy Nomes. 5 sterren
Zeer betrokken personeel wat alles doet om het je zo aangenaam Mogelijk te maken. Zeer tevreden.
Even wennen aan de Coronaregels, invullen formulier. Behandeling als gebruikelijk, voelbaar maar het is niet anders. Beetje moeite met verstaan van wege beschermingsmiddelen behandelaar. Maar verder goed als gewoonlijk
vriendelijke en goede service
Ondanks dat een bezoek aan de tandarts geen uitje is voelt het wel zo.
Dorpsplein 13 H
4851 CP Ulvenhout
Bij Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan het Dorpsplein tegenover de kerk in het centrum van Ulvenhout. De tandartspraktijk bevindt zich op de eerste verdieping van het dienstencentrum en beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers. Er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout ook terecht voor orthodontie en endodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.