Een persoonlijke en zorgzame ontmoeting . met ook goede nazorg
Vriendelijke, vakkundig, precies, begrip en inlevingsvermogen. Ik adviseer familie en vrienden zich aan te melden bij samenwerkende tandartsen.
Heel goed
Fijne mensen aan de receptie, open, eerlijk en hartelijk. Ik vindt dit zeer prettig omdat ik net als zovele niet graag naar de tandarts ga. De tandarts en assistente waren geduldig, aardig en duidelijk. Tevens iets wat ik zelf erg belangrijk vindt zodat je niet overvallen wordt. In dit team heb ik alle vertrouwen en zal zeker mijn vervolgafspraken hier maken.
Hele aardige mensen je voelt je thuis en ondertussen wordt je goed en behandeld.
Had t idee dat de assistente voor schoonmaken wel een stagiaire was maar ze heeft t toch goed volbracht
Wij hebben veel langer dan normaal moeten wachten in de wachtkamer. Toen we eindelijk binnen waren moesten we ook lang wachten op de tandarts. Het ruilen van afspraken ging ook niet goed, we kregen geen bevestings mail met daarin de carona vraag lijst. Andere keren was mijn ervaring velen malen beter.
je wordt goed en op tijd geholpen
Ik kom hier al heel wat jaren. Buiten dat ze heel vakkundig zijn, is het ook een enorme vriendelijke tandarts met hele aardige assistenten.
Behulpzaam en empatisch
Prima bezoek
Veel vertrouwen heb ik in de zorgvuldigheid en kundigheid van mijn tandarts en de voorbereide omgeving in de praktijk is net zo professioneel.
Ik kwam voor de jaarlijkse controle. Is snel en plezierig uitgevoerd. In de praktijk heerst een vriendelijke en gezellige sfeer.
Hier wordt je op een ontspannen manier geholpen
Aardige en vriendelijke tandarts, mondhygiënist en overige medewerkers
Rustig en deskundig.
Prima en vriendelijke ervaring Goede uitleg over de behandeling.
Zo fijn dat er rekening gehouden wordt met mijn tandarts angsten. Vriendelijke groet Wilma Robben Ik weet haar naam niet meer,maar mijn Belgische tandarts is mijn vaste tandarts.
Met goede apparatuur en persoonlijke uitleg goede behandeling dezelfde persoon (87100523)
Ik heb bij jullie al eerder het gevoel gehad dat alles heel snel moet. Deze laatste keer was dat ook zo, mijn tanden werden niet helemaal gepolijst op het eind.
Ik heb verschillende mondhygieniste gehad en had dan daarna regelmatig pijn na afloop. Met name mijn tandvlees was dan helemaal onder het bloed en deed erg pijn. Met deze mondhygiëniste had ik daar helemaal geen last van. Daarom beveel ik u ook aan. Ik denk dat Chloë mij heeft geholpen net als voorgaande keren.
Was al een aantal jaren niet naar de tandarts gegaan, maar ze waren erg voorzichtig met mij. Het was ook maar een check up en toch had ik het gevoel dat ze grondig waren!
Kathy Nomes is een hele fijne en goede tandarts.
Dorpsplein 13 H
4851 CP Ulvenhout
Bij Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan het Dorpsplein tegenover de kerk in het centrum van Ulvenhout. De tandartspraktijk bevindt zich op de eerste verdieping van het dienstencentrum en beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers. Er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout ook terecht voor orthodontie en endodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.