Er was een stukje tand afgebroken na een telefoon je was er in de middag nog plek vrij en ben direct uitstekend geholpen
Alle medewerkers zijn erg vriendelijk, En de tandarts was erg geduldig, ook naar mijn kinderen toe
Mooie praktijk, vriendelijk personeel en bekwame tandartsen. Er wordt altijd keurig op tijd gewerkt en er is alle tijd voor de behandeling. Het is geen haastklus.
Geen nieuwe afspraak nodig, direct geholpen. Heerlijk weer gewoon eten kunnen kauwen.
Geen lange wachttijden en de behandeling is goed.
Super sfeer, zelfs voor mensen met angst voor de tandarts wordt de drempel hier lager
Ze doen altijd vriendelijk tegen je
Behandeling voor en tijdens behandeling duidelijk uitgelegd.
Tandwiel ervaar ik als een praktijk waar je kan verwachten dat de patiënt centraal staat. Je krijgt deskundig advies en goede behandelingen. Er hangt een ontspannen sfeer en er mag ook gelachen worden. Wel zo fijn als een tandartsbezoek niet je favoriete bezigheid is.
Zeer vakkundig geholpen door een vriendelijke mondhygiëniste.
vakkundig, vriendelijk !
Zie hierboven
Snelle effectieve oplossing voor het probleem. Vriendelijke edewerkers.
Prima tandarts. Eigenlijk geen op- of aanmerkingen.
Tot drie keer toe moest ik op een andere tijd komen terwijl mijn tijd even duur is dan die van jullie.
Tandarts legt keurig uit wat er gaat gebeuren, sfeer is ontspannen.
Prima tandarts Maar niet blij dat je voor de zoveelste keer weer een andere tandarts krijgt
Ik word naar binnen geroepen met mijn voornaam en niet met mijn achternaam. Dit geeft al meteen een heel fijn gevoel bij mij. Marieke weet ook wat er de vorige keer is behandeld en besproken, noemt ze ook weer op. Heel fijn dat dit allemaal in het systeem word gezet want zo voel je je ook gehoord. Er wordt verteld wat de stappen zijn die ze gaat doen dat is ook helemaal top! Al moest het snel gebeuren omdat er iets met de planning niet klopte had ik wel een veilig gevoel en het gevoel dat er goed nagekeken werd dat ik wel tevreden de stoel verliet
Zie er ltijd tegen op maar was dit keer erg gezellig . De tandarts was leuk en vriendelijk en heel gewoon dat stelt al een heel gerusteling . De assistenten zijn super en begripvol.
Vol lof over deze praktijk ,
Goed voorbereid.goede uitleg
ok.
Krijgerstraat 61
7671 XX Vriezenveen
Bij Samenwerkende Tandartsen Vriezenveen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Krijgerstraat 61 te Vriezenveen. De tandartsenpraktijk bevindt zich in de Oale Ulo, temidden van andere eerstelijnsgezondheidszorg met onder andere een logopedist, podoloog en een kinderfysiotherapeut. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.