Ook de Corona maatregelen zijn goed georganiseerd. Bekwame tandartsen
Genoeg afstand mogelijk, goede hygiëne
Vriendelijk, gastvrij en ruimte om vragen te stellen, tijd voor een praatje en toch goede tandzorg bieden
Bij binnenkomst stond er een assistente, die mijn handen desinfecteerde, zij gaf mij een schoongemaakte pen en een formulier om in te vullen in verband met Coronaklachten. De tandarts en de assistente zijn heel vriendelijk en professioneel en luisteren goed naar mijn vragen en klachten. En stelden mij gerust.
Hoewel ik een kies moest laten trekken die er niet uit wou. Dus heel vervelend. Bleven de tandarts en assistente ontzettend aardig en gerustellend.
Tandarts en assistent hebben het vaak over eigen ervaringen met gebit en reiniging. Heel fijn om ook met je mond open een leerzaam gesprek te hebben/volgen over tandzorg :) - leuke mensen
geen lange wachttijden goede behandeling
Ondanks dat ik heel bang was ben ik door de assistente en de nieuwe tandarts weet haar naam niet (kwam uit spanje) heel goed opgevangen. Mijn kies is getrokken en was zeker geen pretje! Maar voelde me goed gehoord en had vertrouwen in hun
Prima vakkundige tandartsen
Prima ervaring wederom en allemaal leuke vlotte mensen die me wederom prima behandelt hebben. Mooi is ook dat je goed wordt geïnformeerd wat men met je gaat doen. Dit zelfs tijdens de behandeling. Ook het omgaan met de Corona omstandigheden heb ik als keurig en goed georganiseerd ervaren.
Netjes geholpen bij mijzelf en me zoontje van 4 jaar. Geeft duidelijk aan wat ze gaat doen. En dat ervaar ik als erg prettig
Ik voel me goed behandeld Maar vind het heel erg jammer dat ik net ben gewend aan een tandarts , dat die dan weer vertrekt
Ik heb mijn bezoek als prettig ervaren mede door het vriendelijke personeel.
De eerste keer met mijn nieuwe tandarts was erg prettig. Leuke dame en doet goed haar werk.
Alle klachten worden goed bekeken en alles wordt goed nagekeken.
Na lange periode door corona mijn gebit vakkundig gereinigd door de mondhygiëniste.
netjes geholpen na bovenstuk van een kies te zijn kwijtgeraakt, de dames denken fijn mee met de patieent.
De kinderen gaan met 'plezier' naar de tandarts, dat zegt heel veel!
Heel goed
Snelle afspraak ivm klachten. Vriendelijk geholpen en daarbij uitleg. Dat vind ik belangrijk. Zeggen wat je doet. Het probleem kon niet opgelost worden. Er is nieuwe afspraak gemaakt. Opm.: Ivm de Corona maatregelen is het wel wat anders dan we gewend zijn. Mevr. Lopez wordt niet genoemd bij de zorgverleners.
Keurig ontvangen met in achtneming vd corona maatregelen. De controle was snel kundig en in een gezellige ontspannen sfeer.
Zie hierboven
Professioneel en aandacht voor de patiënt/klant!
Krijgerstraat 61
7671 XX Vriezenveen
Bij Samenwerkende Tandartsen Vriezenveen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Krijgerstraat 61 te Vriezenveen. De tandartsenpraktijk bevindt zich in de Oale Ulo, temidden van andere eerstelijnsgezondheidszorg met onder andere een logopedist, podoloog en een kinderfysiotherapeut. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.