normaal
Prima behandeling en uitleg achteraf.
ze houden zich ook goed aan de regels om het corona virus niet verder te verspreiden.
Evelien 100% klantvriendelijk 100 % professioneel 100% tevreden
- Nemen zelf contact op voor het maken van een afspraak. - Schoon en netjes - Beoordelen vakkundig en geven tips
De behandeling is goed en netjes verlopen!
Goed geholpen in nood
Mijn ervaring is dat je aan de telefoon al vriendelijk te woord wordt gestaan . Vaak vind ik naar de tandarts gaan Toch iets minder leuk. Maar door een grapje en vriendelijkheid is het minder beladen en spannend . Leuk personeel
Ik vind het een fijne praktijk
geen klagen over deze praktijk ze behandelen je zeer correct je word altijd netjes behandeld en zorgen goed voor je ook nemen ze de tijd voor je ik vind zeer belangrijk dat ze een luisterend oor hebben en ze daadwerkelijk ook er wat mee doen als je vragen hebt voor mij zijn ze dan ook een heel leuk team bij elkaar
Kon gelijk terecht na klachten en werd goed geholpen, tevens gelijk de jaarlijkse controle gedaan zonder een extra afspraak te maken.
De afspraak verliep van begin tot eind prima. Enige punt van aandacht: in de mail die ik voor de afspraak kreeg stond; kom niet te laat maar ook zeker niet te vroeg, dus ik was precies op tijd. Iemand die met zijn gezin een afspraak had na mij kwam te vroeg en werd voor gelaten. Daardoor moest ik 20 minuten wachten. Geen heel groot probleem, maar iets om in de gaten te houden. Verder verliep alles goed.
Voorzichtige (positief) behandeling gebit, aandacht voor de cliënt, positief welkom bij de entree.
Nette behandeling bij aanvang vanwege Corona. Behandeling bij Marieke was prettig en ongedwongen.
Mijn ervaring hier is goed .
Het was allemaal keurig voor elkaar en zelfs nog tijd om mijn gaatje in de kies te vullen.
Ik vind het altijd zeer ontspannen en netjes.. goede service.. vrolijke,aardig,proffesionele mensen
Netjes met Corona maatregelen
Goede ervaringen wat betreft de behandelingen.
Wordt hier altijd vriendelijk, goed en met humor geholpen wat als gevolg heeft dat je ontspannender in de stoel ligt. Zie er dan ook niet tegenaan om heen te gaan.
De ontvangst was goed, maar ik vond de behandeling zeer pijnlijk. Nog dagen daarna had ik er nog last van. Twijfel er aan of ik dat de volgende keer nog weer doe.
Zie boven
Ik heb het bezoek als prettig ervaren.
goed niks mis mee
Krijgerstraat 61
7671 XX Vriezenveen
Bij Samenwerkende Tandartsen Vriezenveen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Krijgerstraat 61 te Vriezenveen. De tandartsenpraktijk bevindt zich in de Oale Ulo, temidden van andere eerstelijnsgezondheidszorg met onder andere een logopedist, podoloog en een kinderfysiotherapeut. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.