Voor mij is naar de tandarts gaan heel veel angst Maar ze stellen je prima op gemak
Altijd een gemoedelijke en spontane ervaring in de praktijk. Tandartsen zelf zijn professioneel en altijd zeer vriendelijk en gemoedelijk in benadering.
Wil daar nu nog niets over zeggen Ben nog niet klaar met de behandeling
Vlot aan de beurt en netjes consult!
Prima, aardige mensen, ook de nieuwe tandarts die mij geholpen heeft. Nemen de tijd voor iedereen en dat ervaar ik als prettig.
Snel aan de beurt, goed geholpen. Adviezen en tips gekregen.
Goede voorzorgsmaatregelen. Altijd heel tevreden.
Prima praktijk
Het is daar altijd gezellig.
Er wordt erg goed rekening gehouden met de lichamelijke omstandigheden van de cliënt, vooral in mijn geval.
De afgesproken tijd wordt keurig aangehouden, geen lange wachttijden.
Altijd vriendelijk en gemoedelijk. Misschien raar gezegd, maar geen praktijk om met tegenzin naar toe te gaan
er wordt zoveel gepoetst.
Erg vriendelijk en lief.
Altijd goede ervaring met deze praktijk. Alleen de laatste keer dat ik hier was moest ik een kwartier wachten, ook werd mijn tas afgenomen hierdoor had ik ook geen mobiel bij de hand, en lag er geen lectuur. Hierdoor duurde het wachten heel erg lang. Er werd wel verontschuldigd dat de vorige afspraak was uitgelopen. Verder een prima behandeling gehad, miste alleen de lectuur tijdens het wachten.
Kon direct terecht toen ik belde , dat ik pijn had door los zittende tand. Kon binnen 10 minuten geholpen worden. Super geholpen, zal deze praktijk aan iedereen aanbevelen. Leuke tandarts en assistentes.
Vond het wel lastig dat de tandarts gebrekkig nederland sprak.
zeer correct en goed ontvangen
De nieuwe tandarts kwam wat onzeker over
Geholpen door Marta Lopes
X
De assistentes zijn altijd vriendelijk. De nieuwe tandarts heb ik nu een paar keer gehad en lijkt me goed.
Krijgerstraat 61
7671 XX Vriezenveen
Bij Samenwerkende Tandartsen Vriezenveen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Krijgerstraat 61 te Vriezenveen. De tandartsenpraktijk bevindt zich in de Oale Ulo, temidden van andere eerstelijnsgezondheidszorg met onder andere een logopedist, podoloog en een kinderfysiotherapeut. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.