Prima!!!
Ondanks dat ik niet naar mijn eigen tandarts kon in de praktijk (hij was op vakantie) ben ik ontzettend fijn geholpen door een vrouwelijke collega. Ik heb haar naam, uit angst, niet onthouden sorry. Ze heeft me erg gerustgesteld en had echt engelen geduld. Super bedankt!
Goede ervaring
Geen bijzonderheden
zie bovenstaande
Kan niet beter
Alleen wordt rustig en duidelijk uitgelegd Al kan ik det had arts niet verstaan als hij praat en in mijn mond allerlei geluid is
Prima behandeling. Gaat razend snel. Redelijk op tijd. Prima dus
Zie boven.
Heel tevreden, vriendelijk en begripvol.
Prima controle was direct aan de beurt en snel weer klaar
De laatste keer viel wel op dat de wachttijd doorstroming anders verliep kan een incident zijn ;)
wordt er goed en prettig geholpen
Goed kundig vriendelijk
Het zit als gegoten
Men nam de tijd om alles door te praten als nieuwe tandarts...
Vriendelijk naar (kleine) kinderen.
Zie de zin
een hele vriendelijke tandarts. Mijn dochter en ik voelden ons op ons gemak. Ze was zeer begripvol en gaf goede adviezen.
Staat hier boven al,niks aan toe te voegen.
Hij heeft me correct en goed behandeld en na een vraag of hij even een beetje tandsteen weghalen deed hij het gelijk.
Slechte zaak dat volgens afspraak de contrôle door de plaatsvervanger van v.d. Geijn niet doorging. Zelfs zonder bericht! Op 7-6 om 14.30 u.
Aardig personeel, en een kundige tandarts.
Doordat Alexander rekening houdt met mijn angst verlopen de beha delingen oké
Lobke is vriendelijk en kundig!
Vredensestraat 24 a-b
7101 MK Winterswijk
Bij Samenwerkende Tandartsen Winterswijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vredensestraat tussen huisartsenpraktijk ” ‘t Manschot” en “BENU”-apotheek in Winterswijk. De tandartspraktijk beschikt over 5 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.