Vriendelijk en duidelijk geholpen.
Zeer warm ontvangen en het kind voelt zich goed en dat is belangrijk
prima en correcte behandeling.
Blij met deze praktijk.
Gewoon goed
Normaal altijd prima ervaring bij de praktijk. Dit keer minder, dit kwam met name door de taal. Er was nauwelijks communicatie, werd niet echt gesproken over wat er ging gebeuren, zowel bij mijn dochter als bij mij. Daarnaast liep er tijdens mijn behandeling allemaal water langs mijn kin, dit natuurlijk niet ernstig, maar was niet prettig. En ben ik ook niet gewend.
de corona regels worden goed in acht genomen. zoals altijd goede service
Zelfs naar de tandarts gaan is op deze manier ok.
Na enkele traumatische ervaringen in het verleden heb ik een angst voor de tandarts opgebouwd. Deze tandarts heeft me weer het vertrouwen gegeven en een goed behandelplan opgestart om mijn gebit op orde te brengen. Zeer aan te bevelen.
alles was goed voorbereid en alles is zoals altijd weer goed verlopen TOP tandartspraktijk
Na nogmaals een uitleg te hebben gevraagd over de behandeling en die ook hebbende gekregen, is de echte behandeling goed verlopen en volgens afspraak
Alles is goed geregeld in de praktijk.
Ben goed geholpen en snel.
Ik ben niet zo en held maar perfecte serves
X
Super leuke assistentes en een fijne tandarts
Ik ben sinds kort woonachtig in Winterswijk. Zocht een tandarts en deze tandarts nam nog nieuwe patiënten aan. Ik ben nu eenmaal geweest voor bezoek aan de mondhygieniste en voor een controle.
Zeer deskundige en prettige medewerkers
Goed ontvangen alleen het goedje voor mondspoelen is niet zo lekker, vreemd smaakje aan
Beide behandelingen gingen goed. Was alleen jammer dat de tandarts erg was uitgelopen. Maar hij heeft wel zijn excuses aangeboden. Omdat iemand van het personeel ziek was. Ging het iets anders met de volgorde van de corona regels. Maar uiteindelijk kwam alles goed.
Tandarts bezoek met het hele gezin. Was verder prima, goed geregeld. Wat alleen jammer was is dat er foto's gemaakt werden zonder overleg. Plots kreeg ik dat ding in mn mond en was daarna de mededeling dat er foto's gemaakt werden. Zo ook bij mijn man. Netter had het geweest als er even een uitleg kwam waarom de foto's gemaakt moeten worden en dat we dan konden instemmen.
Snel en goed geholpen. Konden zo doorlopen en dochtertje van 3 vond het wat spannend maar achteraf ook heel cool dat de tandarts even ging kijken of het goed ging met haar tanden! Prima ervaring dus.
Vredensestraat 24 a-b
7101 MK Winterswijk
Bij Samenwerkende Tandartsen Winterswijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vredensestraat tussen huisartsenpraktijk ” ‘t Manschot” en “BENU”-apotheek in Winterswijk. De tandartspraktijk beschikt over 5 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.