Vriendelijke mensen en een vriendelijk behandeling.ik ben zeer blij met de nieuwe tandarts.
Controle verliep prettig en snel, afspraak maken daarna net zo.
ik heb haar als zeer positief ervaren
Goed snel vakkundig
Eigenlijk geen opmerkingen, prima nette en bekwame tandarts.
Goede behandeling
Ik ben super tevreden
Ik had een afspraak rond 19.00 uur. Tandarts Stefania had op dat moment nog dienst. Hij keek heel vluchtig naar mijn gebit en stond er niet echt ontspannend bij. Werd gedeeltelijk tandsteen verwijderd. Binnen 5 minuten was ik weer uit de behandel kamer. In de toekomst zorg ik wel voor dat de behandelingen door mijn vaste tandarts Mathias wordt gedaan.
De tandarts moest een gaatje vullen bij mijn zoon. Het was best pijnlijk, maar hij en zijn assistente hebben hem goed geholpen en waren en toonden oprechte interesse in hem. Heel fijn om dit te zien.
Ik ga er met een goed gevoel naar toe er wordt goed gezegd wat ze gaan doen en geven goede tips
Ik had een nieuwe tandarts. Ik heb last van BPPD , draaiduizeligheid, maar zei heeft mij geweldig geholpen.
Tijdens de gezamenlijke halfjaarlijkse controle bleek dat mijn dochter, Evi, 2 gaatjes in haar melkgebit had. Ik schrok daar erg van omdat ík mijzelf dat aanreken (en zelf helemaal geen gaatjes heb). De tandarts (volgens mij heet hij Alexander) en assistente (Annemarie) waren zo fantastisch. Rustig, begrijpend, niet veroordelend, gewoon echt super. De gaatjes zijn meteen gevuld en ze waren zo lief voor Evi. Ik hoop wel dat zij deze complimenten ook ontvangen!
Heb sinds kort een vervanger voor tandarts van de geijn. Vindt het een prima tandarts, dus ben er weer blij mee!!
Voor de afspraak was er veel duidelijkheid omtrent de maatregelen die zijn genomen t.a.v. het Corona-virus. Daarnaast moest er ook een gezondheidscheck worden afgenomen. Over beide zaken ben ik zeer te spreken. Het bezoek aan de opvolgster van de heer Van der Geijn verliep tevens zeer voorspoedig. Zij liet mij weten wat zij ging doen gaf deskundig advies voor een beter mondhygiëne.
Deskundige behandeling. Prettige rustige benadering
Ik zie altijd wel op tegen een bezoek voor een behandeling. Nu voor het eerste nieuwe tandarts. Fijne rustige man, geeft aan wat hij wil gaan doen. Je krijgt zelf de mogelijkheid om mee te kijken en mee te denken. Ik heb deze keer mijn bezoek als prettig ervaren!
Vriendelijke en behulpzaam
Heel goed.
Voor 1ste keer bij deze tandarts; hij stelde zich niet voor. Controle was met zo'n blazer wat licht pijn veroorzaakte en direct werd mij verteld om erover na te denken dat hij de ruimtes tussen de tanden wel kon opvullen. Hierbij kreeg ik het gevoel dat hij zo snel mogelijk geld wilde verdienen. Hij keek naar een oude (vorige keer gemaakte en al besproken) foto waarvan ik de uitslag al wist en zei op basis van die foto dat er geen gaatjes waren.
Heel goed gedaan
Aardige tandarts en assistente.
Ik ben altijd vriendelijk en goed geholpen. Als er iets gedaan moet worden altijd met overleg.
Goede behandeling met duidelijke tekst en uitleg.
adequaat
Het was slechts een controle voor ons alle drie, We kunnen niet vertellen wat er nog verbeterd zou kunnen worden.
Vredensestraat 24 a-b
7101 MK Winterswijk
Bij Samenwerkende Tandartsen Winterswijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vredensestraat tussen huisartsenpraktijk ” ‘t Manschot” en “BENU”-apotheek in Winterswijk. De tandartspraktijk beschikt over 5 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.