Vriendelijk, snel, hygiënisch
Al Ruim 40 jaar bij dezelfde tandarts onder behandeling met goede resultaten. Mondhygieniste laatste jaren enkele wisselingen, zonder problemen.
Zie boven
Ais prettig ervaren ik heb fijne behandeling gehad
ik kon na bellen met pijn al snel naar de praktijk komen en werd vrij snel daarna geholpen. Er werd gevraagd ofik een verdoving wilde en die heb ik gekregen op mijn verzoek. Ik kreeg wat nadere uitleg. en kon tevreden de praktijk weer verlaten in afwachting hoe het verder zou gaan. Dus een tevreden patient over deze spoedbehandeling.
Heel fijn dat assistente met je meedenkt. Ben uuterd tevreden en alle vertrouwen
Deze tandarts luistert goed naar wat de patient wil. Hij is ook erg geduldig en legt alles goed uit.
Ik ben al jaren Patiënt en helemaal tevreden
Goede ervaringen in alle opzichten
Dior angst voor de tandarts, was ik hier zeer op mijn gemak. Leuk tandarts en vriendelijk personeel
Prima geholpen
Was zeer snel aan de beurt en naar tevredenheid geholpen
De behandeling dit keer betrof een standaard controle met wat schoonmaakwerk. Dat is prima gedaan. Ik kan dit keer dus niet oordelen over wat meer ingewikkelde behandelingen.
Zeer prettig!!
Als ik om acht uur in de ochtend een afspraak heb verwacht ik dat mijn tandarts ook op tijd aanwezig is.
Telefonisch goed geholpen
Behandeling goed.
Goede behandeling
Vaktechnisch super tandarts
helemaal tevreden over het resultaat van de behandeling en het omgaan met patienten!
Prettig contact.
Duidelijk naar iedereen ook door middel van een spiegel en hij is heel rustig en begaan
ietwat stroef contact. Uitleg over wat er gedaan zou worden was tevoren m.i. onvoldoende geweest. Vroeg nu dus om nadere toelichting. Enigszins betuttelend (zeker van de kant van de assistente) werd het me uitgelegd. Na afloop was het mij eigenlijk pas duidelijk.
Vriendelijk en professioneel personeel welke je op je gemak steld
Vredensestraat 24 a-b
7101 MK Winterswijk
Bij Samenwerkende Tandartsen Winterswijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vredensestraat tussen huisartsenpraktijk ” ‘t Manschot” en “BENU”-apotheek in Winterswijk. De tandartspraktijk beschikt over 5 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.