Prima, alleen controle en beetje tandsteen verwijderd. Bij binnenkomst groot scherm waar iedereen mee kan kijken is wat betreft privacy een verbeter puntje. Ik heb er zelf verder geen pro leem mee. Bent u man of vrouw is niet meer van deze tijd en voegt niets toe in mijn beleving. Verder erg vlot met afspraken en goede communicatie via email.
Vriendelijke tandarts. Communicatie kort en zakelijk (vindt ik heel prettig), maar 25 minuten in de wachtkamer vindt ik echt niet kunnen.
Fijn geholpen pijnloos
jarenlang uitstekend resultaat van de behandelingen
Vriendelijk, zorgvuldig, rustig en relaxed behandeld
Goed geholpen
Vertrouwen dat er goed en professioneel naar het gebit is gekeken
goede ervaring en altijd correct behandeld
Belinda is een zeer goede mondhygiëntiste. Vind het geen stijl dat ik een afspraak maak voor de tandarts, mij deze mond reiniging als extra wordt aangeboden. Ik netjes op tijd ben, de tandarts vervolgens geen tijd heeft. Als ik niet op kom dagen sturen jullie mij een factuur van €25,-. Mensen moeten vaak vrij vragen voor zulke afspraken, nu dus weer een nieuwe afspraak moeten maken. Eerste instantie kon dat pas in half oktober!! Zeer tevreden over Belinda, na de afspraak bij de tandarts ga ik opzoek naar een andere praktijk.
Zoals gewoonlijk zat ik slechts een paar minuten in de stoel, werd mijn gebit extra gereinigd en stond ik zo weer buiten.
Zoals al vele jaren zeer vertrouwd in behandeling en ontvangst maar ook begeleiding goed verzorgd
er werd duidelijk van te voren aangegeven wat er aan mijn gebit gedaan moest worden en tussendoor werd gevraagd of het nog gaat.
Zeer prettig en professioneel.
meer inzicht in oorzaken van de stand van mijn gebit
Een fijne praktijk met aardige tandartsen en assistentes. Wat alleen jammer is, is dat de afspraken altijd zo uitlopen gemiddeld altijd zijn 15/20 min wachten is soms wel vervelend
Scherm om aan te melden staat richting wachtende mensen. Beeld is door de grote lettertype goed zichtbaar en zo ook gegevens. Ongewenst
Compliment voor tandartsen en overig personeel.
Prettige sfeer, goede en snelle behandeling
afspraak via de link in de mail gemaakt, echter dan kan je alleen de tandarts afspreken, de laatste keer het advies gekregen om eerst een afspraak bij de mondhygiënist te plannen en aansluitend dan bij de tandarts . en dat gaat dus niet als je via de link een afspraak maakt.
Heel fijn dat ik zo snel terecht kon. Tandarts Doppen deed echt zijn best iets moois te maken van de vulling.
Het was rustig dus aanmelden ging vlot net zoals de controle en het maken van nieuwe afspraken. Wat wel verwarrend is zijn al de mondkapjes posters op de deur. Hoef toch niet meer? Weg met die dingen, dan kom je fijner binnen
Ik heb al sinds ruim 50 jaar wortelkanaalbehandelingen gehad. Dit was tot nu toe de meest pijnloze.
Goede uitleg, ruimte voor vragen.
Hoofdstraat 12
6671CB Zetten
Bij Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Hoofdstraat in Zetten. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat ook terecht voor endodontie de praktijk is een verwijspraktijk. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.