behandeling op tijd, juiste uitleg, hygienisch, juist contact naar de patient toe.
De receptie mag iets meer de kunst ontwikkelen de combinatie op de klant over te dragen van 'professionele dienstverlening (it's serious business) en klantvriendelijkheid (humor, op gemak stellen, of gewoon 'aardig' zijn)
Keurig
Goed hoor! Niets aan toe te voegen.
Het liep zoals het hoort te lopen
Accuraat
Vriendelijk ontvangst en eenmaal op de tandartsstoel is wordt er duidelijk gecommuniceerd over hetgeen er gedaan moet worden en is er ook ruimte voor vragen .
Mondhygiëniste legde rustig uit wat ze ging doen. Gaf tips en adviezen. Vriendelijk in contact.
Altijd prettig om bij Achmed te komen straalt rust en deskundigheid uit
Hele fijne, kundige tandarts die mijn gebit geperfectioneerd heeft voor mijn bruiloft. Precies zoals mijn hulpvraag was. Ook de assistente is ontzettend kundig en legt dingen uit, geeft een spiegeltje om mee te kijken.
Klinkt misschien raar maar mijn bezoeken aan Niels en assistente Carolien zijn iedere keer weer gezellig. Ze zijn duidelijk, vakkundig en stellen je op je gemak. Woon zelf niet in Zeist maar voor mij nooit meer een anderen tandarts. Ook niet te vergeten de dames beneden bij ontvangst, hoe druk ze het soms ook hebben, altijd vriendelijk en een glimlach.
Als ik bij samenwerkende tandartsen in zeist komt bij de endotoloog of hoe dat ook heet dan ga ik onspannen/ gerust de behandeling tegemoet. Ze stellen je op je gemak . Er heerst een ontspannen sfeer. Zo voelt het voor mij tenminste.
Afspraken worden goed en gelijk verstuurd en netjes geholpen aan de balie. En bij de tandarts ook.
Professioneel
Kundig en fijn geholpen.
Vriendelijk en kundig
Was een prettige bezoek waarbij er goed en deskundig is behandeld.
tevreden
Goed systeem van afspreken en het sturen van reminders. Goede planning waardoor je zeer efficient met je tijd kunt omgaan. Veilige omgeving ivm Corona. Deskundige en vriendelijke mensen
De behandeling verliep heel prettig, heldere uitleg en totaal geen last gehad na de behandeling.
Een prettige ervaring. Voelde vakkundig en betrouwbaar. Intussen mijn 3de tandarts bij jullie. Ik hoop dat dit voor langer is!
Snel en adequaat geholpen.
Werd vriendelijk ontvangen. Alles werd goed uitgelegd. Behandeling was snel en pijnloos .
Ondank mijn stress vooraf vanwege een oude vulling (en een jeugdtrauma met een schooltandarts) werd ik vanaf het eerste moment gerustgesteld en zoals altijd heel vriendelijk geholpen. De reparatie was zo gebeurd en mijn angst is gelukkig weer verdwenen. Niets dan lof.