Er wordt specifiek gekeken wat er in jouw bedrijf gebruikt wordt. Hiervoor krijg je zeer goede prijzen. Bestel je buiten jouw core-artikelen, is het een minder scherpe prijs.
De prijzen zijn regelmatig hoger dan op andere websites. Het voordeel wordt berekend over fabrieksprijzen of aanbevolen prijzen. Dit geeft een vertekend beeld als voordeel. Het is om al de andere zaken in het rijtje dat we bij Lyreco blijven bestellen maar niet om het prijsvoordeel
Ging vlot. Besteld via site.
PRIMA BEDRIJF, DE ARTIKELEN OP HET CONTRACT VAN BOUWEND NEDERLAND ZIJN PRETTIG GEPRIJSD. DE OVERIGE ARTIKELEN ZIJN ERG DUUR.
Omdat ik jarenlang zelf kantoorartikelen heb verkocht bij deskundigheid geen mening in gevuld. Heb nooit iets hoeven vragen voordat ik bestel;-)
Alles gaat altijd prima
Je bestelt vandaag en morgen wordt het geleverd super
Veel artikelen staan nog steeds tegen de hoofdprijs in het bestelsysteem. Het is dan wel vervelend om eerst weer prijs afspraken te moeten maken
alles oké prijs kan scherper in verhouding met staples
Zie rapportcijfers.
Prettig bedrijf, correcte verkoop adviseur, proberen snel en vlot te handelen
Wij zijn erg tevreden
Er ontbreken een aantal gebruiksartikelen, maar na contract, kunnen deze helaas niet worden toegevoegd. Hierdoor zijn we genoodzaakt toch regelmatig naar de Sligro te stappen. Daarnaast vinden we de prijzen van bijvoorbeeld handzeep erg hoog t.o.v. een drogist. Verder prima service. Het zou leuk zijn wanneer er meer acties, afgestemd op de bouw, zouden zijn.
Bedankt voor uw beoordeling! U geeft aan het leuk te vinden als er meer acties op de bouw gericht zouden zijn. Kunt u misschien een voorbeeld benoemen?
Bouwhuis Zilverstraat 69
2718RP Zoetermeer
Wil je graag samenwerken met een leverancier die je kan ontzorgen op het gebied van kantoor- en werkplaatsbenodigdheden? Kies dan voor het uitgebreid aanbod van Lyreco.
Bouwend Nederland is de vereniging van bouw- en infrabedrijven. Door gebruik te maken van onze financiële ledenvoordelen profiteer je optimaal van je Bouwend Nederland lidmaatschap. Naast financieel voordeel is er ook sprake van betere voorwaarden en condities. Het loont dus zeker de moeite je in onze ledenvoordelen te verdiepen. Ons advies is dan ook: kijk, vergelijk en profiteer!