Je zou verwachten dat via Bouwend Nederland prijzen stuk onder het niveau zijn dat je bij anderen betaald. Dat is niet zo. Prijzen zijn hooguit iets goedkoper maar ook wel eens duurder.
We zijn tevreden over de service en de levering door lyreco. Het aanbod en de prijs verhouding van de artikelen zijn wij ook tevreden mee.
Deze beoordeling is gegeven door Aannemersbedrijf Schotte B.V. uit Pijnacker.
Onderstaand emailadres bestaat niet meer, moet zijn: [email protected]
Bedankt voor uw beoordeling, we hebben het mailadres aangepast in onze systemen.
Deze beoordeling is gegeven door Aannemersbedrijf Lamein B.V. uit Sappemeer.
Het enige minpuntje wat ik heb is dat de site van Lyreco af en toe niet bereikbaar is, en ik dan niet online mijn bestelling kan plaatsen. Maar als plus punt wil ik wel even aangeven dat als ik de bestelling via de email naar onze accountmanager doorgeef ook alles snel wordt geleverd. Verder alles prima en wij zijn een tevreden klant.
Deze beoordeling is gegeven door Ouwejan & F. de Bruijn Infra B.V. uit Zegveld.
Prima service, hele snelle levering, soms zijn de artikelen wat moeilijk te vinden op de site.
Er zijn eigenlijk nooit problemen. Vandaag bestellen is morgen in huis. Prima
Lyreco is een prettig bedrijf om bij te bestellen.
Doordat men met allerlei kortingsmodules werkt zijn bepaalde producten echt te duur, denk hier bijvoorbeeld aan cartridges. Het loont hier dan weer om naar 123inkt te gaan. Dit moet eigenlijk niet nodig zijn, alles onder één dak en zeker weten dat dat de goedkoopste/beste partij is.
Op de nettoprijslijst van Bouwend Nederland zijn geen cartridges opgenomen, dit vindt plaats op de aanvullende individuele nettoprijslijst per bedrijf. Als u de prijzen van de cartridges op de website van Lyreco bekijkt zónder dat dit artikel is opgenomen in uw nettoprijslijst, kan de prijs inderdaad hoger uitkomen. We adviseren u daarom contact op te nemen met Lyreco om dit product op uw nettoprijslijst te laten opnemen.
Zeer snelle en accurate bezorgen van de bestelling
Eenvoudig bestellen, meer dan voldoende aanbod, snelle levering
Deze beoordeling is gegeven door Bouwmij. Te Brake B.V. uit Lievelde.
Een accountmanager spreken we niet of nauwelijks - is ook zelden nodig - maar als we dan een vraag hebben, krijgen we er geen antwoord op.
We hebben inderdaad begrepen dat in de vakantieperiode, vanwege de afwezigheid van jullie accountmanager, het antwoord op een vraag langer duurde dan jullie van Lyreco gewend zijn. Jullie zijn na deze review direct geholpen aan het juiste artikel hebben we begrepen. Fijn dat jullie verder tevreden zijn!
Wij zijn al jaren klant bij Lyreco, ook al voor dit voordeel.
Bouwhuis Zilverstraat 69
2718RP Zoetermeer
Wil je graag samenwerken met een leverancier die je kan ontzorgen op het gebied van kantoor- en werkplaatsbenodigdheden? Kies dan voor het uitgebreid aanbod van Lyreco.
Bouwend Nederland is de vereniging van bouw- en infrabedrijven. Door gebruik te maken van onze financiële ledenvoordelen profiteer je optimaal van je Bouwend Nederland lidmaatschap. Naast financieel voordeel is er ook sprake van betere voorwaarden en condities. Het loont dus zeker de moeite je in onze ledenvoordelen te verdiepen. Ons advies is dan ook: kijk, vergelijk en profiteer!