Bedrijfsnaam | V&D Bouwgroep |
Complete bestelwagen met concurrerende prijs
Prima actie en super geregeld.
Bedrijfsnaam | Senzbouw BV |
je moet zelf aangeven dat het via BNL gaat. niet iedere garage is er mee bekend. en de kortingen zijn niet echt helder? korting op welk bedrag? adviesprijs + of wat?
Bedrijfsnaam | Zwaan en van den Bor |
in Weert worden we goed geholpen, de bedrijfsbussen sluiten goed aan bij onze wensen. inmiddels is bijna het gehele wagenpark geleverd door Renault.
Bedrijfsnaam | Aannemersbedrijf Haex BV |
op basis van het ledenvoordeel rijden wij al jaren Renault
Bedrijfsnaam | Aannemingsbedrijf Duyvestijn |
Perfect geholpen door Renault Stam Utrecht.
Bedrijfsnaam | Bouwbedrijf GP Blokdijk |
Prima, vind wel dat de kwaliteit van de Trafic niet super goed is. weinig kilometers, redelijk veel reparaties
Bedrijfsnaam | Aannemersbedrijf van der Drift Bouw |
Prima geregeld! Ik krijg bij mijn vaste garage Renault Nieuwendijk mooie kortingen omdat lid ben van Bouwend Nederland
Bedrijfsnaam | Bouwbedrijf Kroom BV |
aankopen liepen via de lokale Renault dealer, Van Aaken in Middelbeers. dit contact liep goed, snel en deskundig. Renault van Aaken heeft alle zorg mbt het inkoopvoordeel met BouwendNederland op zich genomen.
Bedrijfsnaam | Adriaans Bouwbedrijf BV |
Eerste auto bouwjaar 2019. Deze doen hun werk goed. Enige opmerking die ik heb zorg dat de lak er in een goede laagdikte op aangebracht wordt. Een auto hebben we de moterkap over laten spuiten. Goed opgepakt. Bij een tweede auto hebben we dat idee ook. Dit hebben we zo gelaten. Wij hebben deze auto’s afgenomen via van de Haar in Harskamp.
Bedrijfsnaam | Kampertbouw |
Door de ledenvoordelen van Bouwend Nederland krijgen wij mooie voordelen die wij direct kunnen verzilveren. Daarnaast worden wij hierover goed geadviseerd.
Bedrijfsnaam | BV Bouwbedrijf Kooi Appingedam |
wij hebben in Renault Segerink en Wolbers Harderwijk (inmiddels Bochane) een uitstekende partner gevonden voor bedrijfsvoertuigen, mensen met veel verstand van zaken en goede adviezen, zicht op wat er bij ons leeft en goede invulling van onze wensen
Bedrijfsnaam | Vink Bakker Bouw B.V. |
Voor ons een fijne partner om ons wagenpark met bedrijfswagens up to date te houden
Bedrijfsnaam | P.&.G. Hooghwerff B.V |
Alles keurig geregeld, zowel leverancier als aflevering
Bedrijfsnaam | Aannemingsbedrijf N.P.Bakker |
eerst leveren week 2, toen werd week 12 en pas week 33!!!
Bedrijfsnaam | Aannemingsbedrijf Francke |
Bedrijfsnaam | van Delden Bouw |
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Goede kortingsafspraken met BN en daarboven op heeft Renault ook nog tijdelijke acties.
Bedrijfsnaam | Bouwbedrijf Postma BV |
mooie korting en goede service
Bedrijfsnaam | Aannemersbedrijf R.Blankendaal B.V. |
Mooie korting en goede service.
Bedrijfsnaam | Verbij |
Een goede ervaring met de dealer, prima condities m.b.t. bedongen kortingen.
Bedrijfsnaam | Dijkman Bouw BV |
Op individueel vlak bij de dealer veel meer voordeel te halen als via Bouwend Nederland - Renault
Vanuit Renault Nederland is bevestigd dat er toch een personenwagen is aangeschaft o.b.v. de condities van Bouwend Nederland in plaats van op individuele condities. Voor de volledigheid: Bouwend Nederland heeft een mantelcontract met Renault Nederland, niet met Renault Trucks. De modellen die Renault Nederland met korting levert, levert Renault Trucks niet. De enige uitzondering hierop is de Renault Master.
Tot nu goede ervaring en nette service
In het voortraject positief totdat de auto afgeleverd zou worden? vanaf dat moment heel veel ergernis.
Het bleek dat een serie auto's vanuit de fabriek een veiligheidscontrole kreeg en deze auto deel uitmaakte van deze serie. Er is toen geconstateerd dat er bepaalde aanpassingen in de gehele serie doorgevoerd moesten worden, voordat de auto's afgeleverd konden worden bij de dealer. Dit heeft voor vertraging gezorgd. De dealer is de klant tegemoet gekomen en de auto is inmiddels afgeleverd.
Bouwhuis Zilverstraat 69
2718RP Zoetermeer
Renault helpt je graag bij het selecteren van de beste voertuigen en mobiliteitsoplossingen voor jouw bedrijf. Bovendien profiteer je als lid van Bouwend Nederland van aantrekkelijke kortingen op Renault en Dacia voertuigen.
Bouwend Nederland is de vereniging van bouw- en infrabedrijven. Door gebruik te maken van onze financiële ledenvoordelen profiteer je optimaal van je Bouwend Nederland lidmaatschap. Naast financieel voordeel is er ook sprake van betere voorwaarden en condities. Het loont dus zeker de moeite je in onze ledenvoordelen te verdiepen. Ons advies is dan ook: kijk, vergelijk en profiteer!