bussen worden via plaatselijke dealer geleverd met dezelfde korting
Het blijkt dat de lokale dealer de auto o.b.v. Bouwend Nederland condities heeft (in)gekocht bij een Renaultdealer. Dit is de reden dat de korting ontvangen is via de lokale dealer, maar dit is niet gebruikelijk. Op onze website staat een kortingslijst 2017, hier staan alle modellen en de afgesproken kortingen op.
Bedrijfsbussen Renault zijn qua prestaties vergelijkbaar met aanbod van Ford, maar door ledenvoordelen is Renault financieel flink aantrekkelijker voor ons.
Kwalitatief goede bussen, weinig "vreemde"storingen, en prima service via de dealer.
Er zou mij een euro 6 Renault traffic geleverd worden tot mijn grote verbazing en ook die van de verkoper stond er een euro 5 Terwijl mij door een collega verkoper 2 weken eerder nog verzekerd was dat het een euro 6 was , hier was niets meer aan te doen en ook geen enkele coulance van de kant van Renault Wij waren voornemens om ook nog een Renault personen wagen te kopen maar de traffic is waarschijnlijk mijn laatste Renault
Uit contact met Renault Nederland blijkt dat er een koopovereenkomst getekend is voor een Euro 5, geen Euro 6. De dealer heeft uitgelegd dat er een kleine kans aanwezig was dat het een Euro 6 zou zijn, afhankelijk wat er op dat moment geproduceerd werd. Hiermee is tevens akkoord gegaan. De dealer heeft aangegeven dat deze kwestie uitgebreid besproken is en een aangeboden compensatie niet werd aangenomen.
Score is duidelijk
Prima geholpen en met de (hoge) standaard kortingen hoeven we het over de prijs niet meer te hebben. Scheelt weer tijd.
We hebben een uitvraag gehad met Opel, mercedes, Volkswagen en Renault. Zij kwamen door het ledenvoordeel als beste uit de bus.
prettig en vriendelijk contact met de medewerkers. Evt. vergissingen/foutjes worden altijd keurig opgelost.
Bouwhuis Zilverstraat 69
2718RP Zoetermeer
Renault helpt je graag bij het selecteren van de beste voertuigen en mobiliteitsoplossingen voor jouw bedrijf. Bovendien profiteer je als lid van Bouwend Nederland van aantrekkelijke kortingen op Renault en Dacia voertuigen.
Bouwend Nederland is de vereniging van bouw- en infrabedrijven. Door gebruik te maken van onze financiële ledenvoordelen profiteer je optimaal van je Bouwend Nederland lidmaatschap. Naast financieel voordeel is er ook sprake van betere voorwaarden en condities. Het loont dus zeker de moeite je in onze ledenvoordelen te verdiepen. Ons advies is dan ook: kijk, vergelijk en profiteer!