Loopt Prima!
Wij vinden het telefoonabonnement redelijk hoog als, zoals wij een klein bedrijf, het belgedrag redelijk laag is.
Blijkens bovenstaande, een tevreden gebruiker.
Wij maken gebruik van de VIP aansprakelijheid en CAR van AON, Goed gevoel bij. Overig doen wij te weinig aan, moeten we als bedrijf meer onder de aandacht brengen intern. Over de Helpdesk uiteraard hetzelfde, maken wij te weinig gebruik van.
beperkte aanbodkeuze
Mijn ervaringen zijn overwegend positief. Het enige wat nog ontbreekt (zover ik weet) is een online inzicht in belgedrag op elk moment van al onze nummers.
De medewerkers zijn goed, maar de organisatie niet, want wanneer ik een verlengingsvoorstel krijg, ga ik ervan uit dat er bij meerdere providers is gekeken naar het voordeligste abonnement, maar dat gebeurt niet, er wordt alleen bij de huidige provider gekeken en er wordt ook niet gecommuniceerd dat er standaard niet met andere providers wordt vergeleken. Dit vind ik een slechte zaak. Wanneer je naar andere providers vraagt, wordt er wel een aanbod gedaan, dus het ligt niet aan de bereidwilligheid en kennis van de medewerkers.
Inmiddels zijn er voorstellen van meerdere providers ontvangen, zodat er een keuze gemaakt kan worden.
zeer tevreden
Bouwhuis Zilverstraat 69
2718RP Zoetermeer
Met mobiele telefonie via Bouwend Nederland Telefonie bel je over de betrouwbare netwerken van KPN, T-Mobile of Vodafone.
Bouwend Nederland is de vereniging van bouw- en infrabedrijven. Door gebruik te maken van onze financiële ledenvoordelen profiteer je optimaal van je Bouwend Nederland lidmaatschap. Naast financieel voordeel is er ook sprake van betere voorwaarden en condities. Het loont dus zeker de moeite je in onze ledenvoordelen te verdiepen. Ons advies is dan ook: kijk, vergelijk en profiteer!