Deskundige en waardevolle ondersteuning

De deskundigheid waarmee de Duurzame Adviseurs ons bijstaan en op een steeds breder gebied als het gaat om duurzaamheid (waar wij ook in grote mate aan bij willen dragen) is voor ons zeer waardevol en maakt dat wij een steeds beter inzicht krijgen in wat er in de wereld gebeurd en hoe wij daar een zinvolle bijdrage aan kunnen leveren.

Kundig Prettig

Fijn en kundige adviseurs Workshops en Seminairs op hoog niveua.

• Motiverende werking

Prima, snelle reactie op vragen, duidelijke rapportage

Goed geholpen bij het certificeren voor de CO2 prestatieladder. Helaas wel wat accountmanager wisselingen in de eerste twee jaar, maar desondanks zeker tevreden.

Zeer kundige begeleiding

Zonder de adviseurs waren we niet gecertificeert.

voldoende, een redelijke ervaring

WIJ ZIJN ONDERTUSSEN MET DEZE ORGANISATIE GECERTIFICEERD OP NIVEAU 3. DIT IS VRIJ SOEPEL VERLOPEN MET GOEDE ADVIEZEN EN ONDERSTEUNING VAN HUN KANT. ( E.E.A. WAS REEDS EERDER IN GANG GEZET, WIJ WAREN DUS AL MET DE CO2 ADV. BEKEND)

goede service, goed behandeld

voldoende, een redelijke ervaring

Bouwhuis Zilverstraat 69

2718RP Zoetermeer

Over De Duurzame Adviseurs (Bouwend Nederland)

Dé duurzame partner voor bedrijven en overheden. De Duurzame Adviseurs begrijpen als geen ander dat verduurzaming een grote uitdaging is. Certificeren of rapporteren over CO2, energie of MVO is voor veel organisaties een vereiste. Daarom gaan De Duurzame Adviseurs samen met jou de uitdaging aan om de mogelijkheden in kaart te brengen én helpen ze je graag om je ambities waar te maken!

Over Bouwend Nederland - Ledenvoordelen

Bouwend Nederland is de vereniging van bouw- en infrabedrijven. Door gebruik te maken van onze financiële ledenvoordelen profiteer je optimaal van je Bouwend Nederland lidmaatschap. Naast financieel voordeel is er ook sprake van betere voorwaarden en condities. Het loont dus zeker de moeite je in onze ledenvoordelen te verdiepen. Ons advies is dan ook: kijk, vergelijk en profiteer!