We hebben veel informatie gekregen over wat Bouwend Nederland allemaal voor onze organisatie kan betekenen—veel meer dan we aanvankelijk dachten. De standaarddocumenten alleen al helpen ons enorm bij het maken van een professionaliseringsslag. Daarnaast zijn de voordelen en partners, zoals de verzekeringen, voor ons erg waardevol en goed bereikbaar.
Bedrijfsnaam | Bouwbedrijf J. Wilbrink |
Een fijn ongedwongen gesprek. Ook veel inzicht gekregen in wat Bouwend Nederland kan beteken zonder dat het opgedrongen wordt.
Bedrijfsnaam | RVH Bouwservice |
Vandaag hadden wij een zeer positief adviesgesprek met Wim. Wim luisterde goed naar onze vragen en gaf duidelijke, goed onderbouwde antwoorden. Hij legde de verschillende opties helder uit, inclusief de voor- en nadelen. Wat ik vooral waardeerde was de persoonlijke benadering. Het gesprek was prettig en professioneel. Dank daarvoor.
Bedrijfsnaam | Hofste Bouwdiensten. |
Prettige ervaring. Goed gesprek Wim neemt ook de tijd en heeft de juiste antwoorden geen onzin verhalen.
Bedrijfsnaam | Wagenaars Bouw. |
duidelijk gesprek en antwoord op de vragen
Bedrijfsnaam | nivobouw |
De informatie sloot goed aan en was helder. De opvolging was ook keurig.
Bedrijfsnaam | Bouwbedrijf Huta |
Prima gesprek met een paar mooie onderwerpen om eens even over na te denken
Bedrijfsnaam | Bouwbedrijf Prinsen B.V. |
Heel prettig!
Bedrijfsnaam | R.A. von Oven en Zn. BV |
Ik merkte wel dat ik een beetje ben achtergelopen in algemene zin van het woord
Bedrijfsnaam | aannemingsbedrijf RDW verbouw/ nieuwbouw |
informatief, positief en duidelijk verhaal
Bedrijfsnaam | Ju-Ya Bouw B.V. |
Super, ondanks dat we geen grote speler zijn, en toch met bruikbare informatie gevoed en een hoop bruikbare informatie toebedeeld krijgen!
Bedrijfsnaam | Bouwbedrijf LoVe |
Komt vriendelijk over en neem te tijd om alles duidelijk uit te leggen.
Bedrijfsnaam | JD Bouwgroep |
Onlangs heb ik een erg prettig gesprek met Wim Schaak mogen hebben over de uitgebreide mogelijkheden van Bouwend Nederland. Een gesprek waarin de ruime dienstverlening van Bouwend Nederland werd besproken. Hoewel ons bedrijf volgens de Timmer CAO werkt is er nog behoorlijk wat voordeel te behalen.
Bedrijfsnaam | Vos Vakwerk |
Wim heeft ontzettend veel kennis en is zeer verhelderend in zijn advies. Hij neemt de tijd en het maakt niet uit of je een klein of groot bedrijf bent. De volgende dag is er al een opvolging vanuit het gesprek.
Bedrijfsnaam | Kerstholt Tegelzetbedrijf & Afbouw BV |
prima en duidelijk
Bedrijfsnaam | bouwbedrijf scholte op reimer |
zie titel
Bedrijfsnaam | F-S-N b.v. |
Ik kijk terug op een fijn gesprek waarin we hebben gesproken over ontwikkelingen in de bouwsector algemeen en specifiek over ons bedrijf. Het was verfrissend om de verschillende mogelijkheden van dienstverlening van BN te laten passeren.
Bedrijfsnaam | Krijgsmanbouw |
Bedrijfsnaam | Van Wiggen Bouw |
Duidelijke uitleg.
Bedrijfsnaam | Aannemersbedrijf Buiting v.o.f |
Prettig gesprek. Duidelijke uitleg. antwoord op vragen gekregen.
Bedrijfsnaam | Huiskamp Bouwbedrijf |
Een introductie aan alle mogelijkheden en tools die Bouwend Nederland biedt. Dit zal voor mij als onervaren persoon erg behulpzaam zijn.
Bedrijfsnaam | Van Rennes Groep |
Wim Schaak in dit geval, is een vriendelijke man die op een duidelijke en heldere manier zijn verhaal doet maar ook zeker onze vragen beantwoord. Daarnaast heeft hij snel en wel dezelfde dag nog de informatie via mail gestuurd zoals besproken en waar wij veel aan hebben.
Bedrijfsnaam | Beca Bouw B.V. |
Goed open gesprek gehad waarin duidelijk naar voren is gekomen waar Bouwend Nederland ons als aannemer goed kan ondersteunen.
Bedrijfsnaam | R. Kusters Bouw B.V. |
Goede ervaring met een info gesprek over bouwend nederland en de zaken die er bij ons op het bedrijf spelen. Zulke gesprekken zijn een meerwaarde voor elk bedrijf!
Bedrijfsnaam | Ws-totaalbouw |
Geen langdradig gesprek maar to the point. Duidelijk zonder omwegen.
Bedrijfsnaam | Bouwbedrijf Bastion BV |
Bouwhuis Zilverstraat 69
2718 RP Zoetermeer
Wil jij ook weten of je jouw contributie kan terugverdienen? Vraag dan een gesprek aan met onze adviseur dienstverlening Wim Schaak. Hij komt graag bij je langs om de mogelijkheden met je te bespreken.
Bouwend Nederland is de vereniging van bouw- en infrabedrijven. Door gebruik te maken van onze financiële ledenvoordelen profiteer je optimaal van je Bouwend Nederland lidmaatschap. Naast financieel voordeel is er ook sprake van betere voorwaarden en condities. Het loont dus zeker de moeite je in onze ledenvoordelen te verdiepen. Ons advies is dan ook: kijk, vergelijk en profiteer!