Ben tevreden hoe het gaat
Het was een erg prettig gesprek met Bouwend Nederland. Er was vooronderzoek gedaan naar ons bedrijf, waar we al gebruik van maakte of juist niet. Hierop was het advies dan ook gebaseerd. Sommige voordelen werden daarom overgeslagen en de interessante voordelen werden toegelicht. Het gesprek verliep rustig en duidelijk. Bijna alle vragen konden meteen worden beantwoord en zo niet dan zouden we daar later nog informatie over krijgen en dat klopt ook. Het was een gesprek met gemeende adviezen en het voelde totaal niet als een soort ´verkooptruc´. Persoonlijk zou ik het aanbevelen.
Een positief gesprek waar we als organisatie ons voordeel mee kunnen behalen. Gaan er de komende maanden mee aan de salg.
Top gedaan. Elize is keurig, netjes, duidelijk en geeft informatie waar je wat aan hebt. Ze komt haar afspraken na en het wordt vervolgens ook door iedereen netjes opgepakt!
Ik heb een prettig en gedegen advies ontvangen van mevrouw Elize Bernard. Zij heeft een correcte en snelle navolging geregeld uit het advies wat ik van haar heb ontvangen.
De dame in kwestie was zeer goed voorbereid en had een aantal serieuze opties voor ons. Waarschijnlijk is alleen de Vca audit van toepassing een aantal aanvragen loopt nog. Al met tevreden over het bezoek.
Een prettig gesprek waarin de duidelijke uiteenzetting van hoe een en ander werkt binnen bouwend Nederland, en welke voordelen er te behalen zijn.
Elize, is langs ons bedrijf gekomen. Een vriendelijke vrouw en weet duidelijk waar ze het over heeft. Fijn gesprek. Ze nam de tijd voor de reorganisatie van ons bedrijf. Met vriendelijke groet, Sandra van Winden.
Prettig gesprek gehad met voordelen die hout snijden.
feedback reeds gegeven
Ik vind het vooral prettig dat er bouw gerelateerde bedrijven aan het collectief mee doen.
Goed en vakkundig geregeld
Het was een erg fijn en leerzaam gesprek! Zij heeft al onze vragen keurig uitgelegd en hierna snel gehandeld!
Prima, en duidelijk
Zeer prettig en helder gesprek van de mogelijkheden.
Prima verlopen, leuke actieve dame. Goede adviezen die ook goed werden opgevolgd. Tevreden
was duidelijk en verhelderend, nu nog de tijd vinden om het uit te zoeken en aan te vragen en om te zetten
Zeer goede voorlichting. Alleen doet mijn directie er nog te weinig mee en zie ik mijn persoonlijke bijdrage aan BN graag voor de toekomst uitgebreid.
Bouwhuis Zilverstraat 69
2718 RP Zoetermeer
Wil jij ook weten of je jouw contributie kan terugverdienen? Vraag dan een gesprek aan met onze adviseur dienstverlening Wim Schaak. Hij komt graag bij je langs om de mogelijkheden met je te bespreken.
Bouwend Nederland is de vereniging van bouw- en infrabedrijven. Door gebruik te maken van onze financiële ledenvoordelen profiteer je optimaal van je Bouwend Nederland lidmaatschap. Naast financieel voordeel is er ook sprake van betere voorwaarden en condities. Het loont dus zeker de moeite je in onze ledenvoordelen te verdiepen. Ons advies is dan ook: kijk, vergelijk en profiteer!