Ik vond de training zeer aangenaam. De onderwerpen worden op een aangename manier aangebracht. Verder is er tussentijds voldoende tijd om vragen te stellen of praktijkvoorbeelden aan te halen. Locatie is heel mooi. Fijne verzorgde lunch.
Bedrijfsnaam | Mertens Bouwbedrijf |
Helder uitgelegd door betrokken trainer. Wat wel wat stoorde was het geklets van andere deelnemers.
Bedrijfsnaam | Jansen de Jong |
Mayra is een prettige trainer. Ze legt alles duidelijk uit. Veel praktijkvoorbeelden en oefeningen waardoor alles beter blijft hangen. Het is heel leuk dat ze ook zoveel weet over de onderhandelingen en alles om de CAO heen. Er is mij veel duidelijk geworden deze dag!
Bedrijfsnaam | Milieusystemen Tiel bv |
Op een eenvoudige manier worden de essentiële zaken eruit gepakt en uitgelegd. Na een cursus van 1 dag kan je je aardig redden met de CAO
Bedrijfsnaam | Bonneveld Aannemingsbedrijf |
Ik heb niets aan te merken op de training. Zowel de locatie, als de inhoud, als de lunch, als de trainer waren top! Je kunt goed merken dat Mayra veel verstand heeft van zaken. Dat is prettig om naar te luisteren. Hoewel het een lange en intensieve dag is, kun je goed je aandacht erbij houden. De dag zou ook niet veel korter kunnen, gezien de omvang van de cao.
Ik vond het een erg goede cursus. Mayra is een goed docent. Ik vond de cursus wel wat lang om hier mijn aandacht bij te houden. Dit kan overigens wel komen omdat ik hier niet dagelijks mee bezig ben. Voor de Leek misschien wat om de cursus over 2 dagen te verdelen. Ik zou de cursus wel aanbevelen.
Bedrijfsnaam | Milieusystemen Tiel BV |
Het was een fijne training waarbij je werd meegenomen door het cao. Omdat het best veel stof is wat je door neemt, was het wel een lange dag.
Bedrijfsnaam | Alsema |
Erg leuke trainer. Gemakkelijk uitgelegd, in relatief simpele taal. Praktisch zonder rompslomp. Leuke en leerzame dag gehad.
Bedrijfsnaam | Kooiker groep |
De training vond ik nuttig en leerzaam. Veel interactie met elkaar en volop ruimte om je eigen situaties en vragen in te brengen.
Door de goede trainer hebben wij een informatieve dag gehad. Heel prettig ook dat we als cursisten ervaringen uit de praktijk met elkaar hebben kunnen delen.
Bedrijfsnaam | Hollema Bouw |
Ik vond het een goede en duidelijk uitgelegde cursus. Ik had moeite met dingen in de cao en deze zijn duidelijk en helder uitgelegd. Cao is meestal saaie stof maar deze werd enthousiast uitgelegd waardoor het absoluut niet saai was.
Bedrijfsnaam | Vink Bouw |
De cursus heeft een duidelijk en verhelderd beeld gegeven van de cao bouw en infra. De oefenvragen waren leuk om even te oefenen hoe je de cao daadwerkelijk toe moet passen. Sommige stukken konen misschien beter weggelaten worden waardoor er meer ruimte overblijft voor hele belangrijke stukken.
Bedrijfsnaam | van muijen betonbouw |
Lenneke heeft een hele fijne en leerzame training gegeven. Het was interactief en een fijne manier om mijn kennis te verbeteren!
Bedrijfsnaam | De Raad Bouw |
het was een leerzame en niet te zware dag. De dame in kwestie heeft het luchtig gehouden waardoor je de stof veel beter opnam.
Duidelijk training en wordt helder uitgelegd
Bedrijfsnaam | ERA Contour |
Het was een leerzame cursus een hoop geleerd en leuk dat je ook zelf kan nadenken met de vragen die je kreeg.
Bedrijfsnaam | Kwakkenbos |
Ik vond het een erg fijne training. We zijn de hele CAO doorgelopen en doordat we oefenvragen gingen beantwoorden was het ook een interactieve training. Verder was het behulpzaam dat er veel persoonlijke casuïstiek werd besproken.
Bedrijfsnaam | Eteck Energie Techniek B.V. |
Trainingen over CAO's zijn meestal wat droge stof maar de trainer heeft er een leerzame en gezellige dag van gemaakt waarbij relevante artikelen helder zijn uitgelegd en er voldoende ruimte was voor vragen.
Bedrijfsnaam | Versluys |
Leerzame dag, veel interactie
Bedrijfsnaam | Van der Speld Bouw BV |
Ik heb de training ervaren als een zeer leerzame dag. Aangezien de Bouw sector nieuw voor mij is, was het heel erg leerzaam en interessant om te leren over de cao en met vakgenoten praktijkervaringen te delen.
Bedrijfsnaam | Constructif B.V. |
leuk les gegeven erg duidelijke uitleg goede inter actie
Bedrijfsnaam | Barten Groep |
Alle hoofdstukken in 1 dag behandeld. Goede uitleg, ruimte voor vragen.
Bedrijfsnaam | Bouwmensen Amersfoort |
Yvonne van Zijl geeft duidelijk uitleg over de CAO. Verder middels hand-outs en diavoorstelling ter verduidelijking én de heldere uitleg van Yvonne een fijne opfrisdag gehad van de bouw-CAO. Er is ruim voldoende mogelijkheid tot het stellen van vragen.
Bedrijfsnaam | Willems Bouwbedrijf BB |
Ik heb er veel van geleerd. En zullen het vaak kunnen gebruiken tijdens de praktijk. Van te voren denk je al wat een lange dag, maar na de cursus begrijp je waarom dit is. Jammer dat er nog geen nieuwe functieomschrijving is aangezien de huidige flink is verouderd. Maar laten we hopen dat dit eindelijk maar toch nog zal komen. Bedankt voor de leerzame cursus!
Bedrijfsnaam | Vida Libre |
Het was een goede training. Veel facetten werden in korte tijd behandeld. Er was ruimte voor vragen en de trainer nam ons op een prettige manier mee.
Bedrijfsnaam | Buursema bouwbedrijf |
Bouwhuis Zilverstraat 69
2718 RP Zoetermeer
Tijdens deze training maken we je wegwijs in de verschillende ingewikkelde cao-regelingen. We lopen beide cao’s door en besteden aandacht aan wat er in de praktijk mis kan gaan en hoe je dat kunt voorkomen. Er is voldoende gelegenheid om eigen vragen en situaties voor te leggen.
Bouwend Nederland Academy verzorgt diverse trainingen specifiek gericht op de bouw- en infrasector. Deze trainingen worden verzorgd op verschillende locaties in alle regio’s. Daarnaast kunnen ze op verzoek geheel op maat samengesteld worden én bij jou op locatie plaatsvinden. Zo zorg je ervoor dat jouw bedrijf altijd op de hoogte is van de meest recente ontwikkelingen en onderwerpen binnen de branche.