Goed.
Bedrijfsnaam | Bouwbedrijf van Schaik Breukelen BV |
Zeer leerzaam
Bedrijfsnaam | Driesten Harskamp |
Trainer weet de info goed over te brengen. Duidelijk en staat open voor meteen vragen tussendoor. Hierdoor is de interactie snel en voor iedereen toegankelijk. De dag is omgevlogen en ging met een goed gevoel de deur uit.
Bedrijfsnaam | VITO Bouw |
Duidelijk,Constructief.
Bedrijfsnaam | Bedrijfsbouwpartners |
Heel leerzaam en duidelijk uitgelegd
Bedrijfsnaam | Pellikaan Bouw BV |
Fijne training over WKA met veel besprekingen van praktijkcasussen.
Bedrijfsnaam | Mertens Bouwbedrijf |
Een zeer interessante training op het gebied van WKA, met bruikbare tips om mijn eigen organisatie verder te verbeteren.
Bedrijfsnaam | Barli BV |
Hele praktische cursus! Duidelijk!
Bedrijfsnaam | Hendrickx Horn |
Kanttekening : WAADI - wetgeving is niet behandeld en wil hier ook duidelijkheid in
Bedrijfsnaam | Van der Leij Bouwprojecten |
Een dag vol waardevolle informatie waarvan ik deels weet had. Nu flink bijgespijkerd om aan de de slag te gaan e.e.a. te verbeteren.
Bedrijfsnaam | Draisma Bouw BV |
Je merkt dat er voor velen iets is uit te halen
Zeer interessant als leerzaam
Bedrijfsnaam | J.P. van Eesteren B.V. |
Fijn dat ik mee kon doen met de training. De uitleg over diverse onderdelen van de cursus was zeer duidelijk. Ik heb een certificaat ontvangen op naam van Egbert Peeters. Dit moet zijn Egbert Peters. Dus met 1 e. Ik vraag nog of ze dit kunnen aanpassen. Verder was alles zeer goed geregeld.
Bedrijfsnaam | SelektHuis Bouw B.V. |
De WKA training in een uitgebreide en nuttige training. Het heeft er voor ons voor gezorgd dat we situaties herkennen, kunnen inventariseren en onze directie kunnen informeren over de risico's van bepaalde constructies. Met name de toelichting op wetswijziging m.b.t. ZZP-ers gaan we veel aan hebben.
Bedrijfsnaam | Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers |
Zeer goede docent, alles werd duidelijk uitgelegd. Goede opbouw presentatie. Er was genoeg ruimte voor vragen…
Bedrijfsnaam | Groenewold bouw |
In een kleine setting een uiterst zinvolle training gevolgd. Op voorhand denk je , een hele dag, kun je dan wel de volle aandacht erbij houden. Door de juiste verdeling in blokken, was dit prima te doen. Een prima docent met duidelijke uitleg en wanneer er toch iets niet in 1 keer helder was, even opnieuw benoemen. Prima trainingt
Bedrijfsnaam | Groenewold Bouw bv |
Het was het waard om deze cursus te volgen. Heel wat nieuwe dingen geleerd en hoe wij bepaalde dingen kunnen verbeteren
Bedrijfsnaam | Vastbouw |
de Cursus was goed geregeld. locatie prima en trainer zeer bekwaam. veel geleerd en opgestoken van de cursus.
Bedrijfsnaam | Vastbouw BV |
Zie hierboven
Bedrijfsnaam | Vlassak Aannemingsmaatschappij BV |
Er was wel e.e.a. bekend over WKA, maar deze cursus heeft ogen geopend, en helderheid gegeven inzake diverse aannames. Daarbij niet de ontwikkeling van de huidige markt uit het oog te verliezen. Bijzonder leerzame dag.
Bedrijfsnaam | AsfaltNu |
De docent heeft op de juiste wijze de leerstof behandelt.
Bedrijfsnaam | Vaessen Algemeen Bouwbedrijf BV |
Trainer is zeer competent in alle cases.
Bedrijfsnaam | Vaessen Algemeen Bouwbedrijf BV |
Veel informatie gekregen. Tussentijds konden wij vragen stellen, zodat de besproken onderwerpen direct concreet werden gemaakt. Tevens vind ik het ook goed dat wij een map hebben mogen ontvangen met alle sheets en de theorie.
De cursus werd helder en duidelijk gegeven met veel praktijkvoorbeelden.
Bedrijfsnaam | Hercuton B.V> |
Goede uitleg, op een leuke manier gepresenteerd. Waardevol!
Bedrijfsnaam | Vaessen Algemeen Bouwbedrijf |
Bouwhuis Zilverstraat 69
2718 RP Zoetermeer
Tijdens deze interactieve training kom je in één dag alles te weten over de wet- en regelgeving rondom ketenaansprakelijkheid. We geven je praktische voorbeelden en concrete handvatten rondom de wet- en regelgeving en het werken met personeel.
Bouwend Nederland Academy verzorgt diverse trainingen specifiek gericht op de bouw- en infrasector. Deze trainingen worden verzorgd op verschillende locaties in alle regio’s. Daarnaast kunnen ze op verzoek geheel op maat samengesteld worden én bij jou op locatie plaatsvinden. Zo zorg je ervoor dat jouw bedrijf altijd op de hoogte is van de meest recente ontwikkelingen en onderwerpen binnen de branche.