Duidelijke uitleg omtrent wka aansprakelijkheid voor het inhuren van uitzendkrachten en zzp-ers Waren veel administratieve deelnemers Hier zouden alle werkgeves ook aan deel moeten nemen
Bedrijfsnaam | Olijerhoek Betonwerken |
Bedrijfsnaam | ERA Contour |
Vanaf het eerste moment duidelijk en bij vragen een helder antwoord.
Bedrijfsnaam | Imarco |
het was zeer nuttig. alleen stond de gulden nog in het les materiaal. en graag zien wij de nieuwe mandagenregister te gemoed.
Bedrijfsnaam | Aalberts Bouw |
Docent vond ik top. Direct op het probleem af. Geen lange verhalen maar heldere uitleg.
Bedrijfsnaam | Knipscheer Infrastructuur |
Ik vond de training heel erg leerzaam en duidelijk. De lesstof werd begrijpend uitgelegd door de docent met een goede wisselwerking tussen cursist en docent.
Goed te volgen met duidelijke uitleg. Goed verzorgd.
Bedrijfsnaam | Sturm BV |
Uitleg was op een juist tempo en toch veel bijgeleerd nog.
Bedrijfsnaam | De Groot en Visser |
Een waardevolle aanvulling. Erg leerzaam. Juiste wijze van instructie.
Bedrijfsnaam | Den Dubbelden |
Goede verdeling van theorie en vragen vanuit de praktijk.
Bedrijfsnaam | Boer bouw b.v. |
Bedrijfsnaam | Hegeman Bouwpartners BV |
Bedrijfsnaam | Gebrs. Hooghwerff BV |
Bedrijfsnaam | Roos Groep B.V. |
Bedrijfsnaam | Hegeman Bouwpartners BV |
Heel veel taken niet uitvoerbaar in de praktijk.
Bedrijfsnaam | Bouwbedrijf Bakker Arkel |
Bedrijfsnaam | Illume Accountants |
Bouwhuis Zilverstraat 69
2718 RP Zoetermeer
Tijdens deze interactieve training kom je in één dag alles te weten over de wet- en regelgeving rondom ketenaansprakelijkheid. We geven je praktische voorbeelden en concrete handvatten rondom de wet- en regelgeving en het werken met personeel.
Bouwend Nederland Academy verzorgt diverse trainingen specifiek gericht op de bouw- en infrasector. Deze trainingen worden verzorgd op verschillende locaties in alle regio’s. Daarnaast kunnen ze op verzoek geheel op maat samengesteld worden én bij jou op locatie plaatsvinden. Zo zorg je ervoor dat jouw bedrijf altijd op de hoogte is van de meest recente ontwikkelingen en onderwerpen binnen de branche.