Trainer was zeer duidelijk in uitleg en voorbeelden.
Bedrijfsnaam | Stam & Co Infratechniek B.V. (15609) |
Iedereen weet meestal wel een beetje hoe de WKA in elkaar zit, maar het is goed om te horen hoe het exact zit. Wat je rechten & plichten zijn, en welke gevaren je evt. boven het hoofd hangen als je zaken niet voor elkaar hebt. Aan de hand van eigen praktijkvoorbeelden maakt het ook altijd interessant ! En aan de hand van een goede cursusleider die de juiste ervaring heeft en alle uithoeken van de bouw kan belichten. Nuttige cursus !!!
Bedrijfsnaam | Stam&Co Infratechniek BV |
Ik weet nu meer wat Wka en G-rekening inhoud en wie verplicht zijn om deze gegevens aan te leveren en waarom.
Bedrijfsnaam | Stam & Co |
Interactieve sessie waar ik veel van op heb gestoken
Bedrijfsnaam | Hoedemakers |
Leuke training mogen volgen, met vele bruikbare tips. Als tip wil ik meegeven om de training iets in te korten!
Bedrijfsnaam | Van den herik |
Vond het een nuttige dag, leuke dingen om over na te denken en eens uit te proberen in de praktijk
Bedrijfsnaam | HSB |
zeer leerzaam
Bedrijfsnaam | Sight landscaping |
Zeer interessante training, enorm veel van opgestoken. Een dergelijke training zou wat mij betreft vaker plaats mogen vinden, bijv. na het afsluiten van een nieuwe CAO (wat zijn de wijzigingen?). Trainer heel kundig.
Bedrijfsnaam | Heijmans Nederland B.V. |
Docent was goed op de hoogte, wist informatie levendig te brengen en vragen duidelijk te beantwoorden. Sessie was nuttig, relevante informatie gekregen.
Bedrijfsnaam | Heijmans |
Een cursus waar we dagelijks wat aanhebben in de praktijk
Bedrijfsnaam | Krinkels BV |
Veel praktijk voorbeelden. Veel interactie. Fijne trainer. Goed programma. Veel info en handvaten gekregen om mee te werken.
Bedrijfsnaam | Vinci Energies Nederland |
Zie boven
Bedrijfsnaam | Geveke Bouw |
De zware kost is met veel praktijk besproken waardoor de materie transparant en duidelijk werd en minder zwaar voelde.
Bedrijfsnaam | Geveke Bouw bv |
Het was een leerzame cursus/training.
Bedrijfsnaam | Vastbouw Vestiging Haaglanden |
deskundige trainer, wat aanvankelijk taaie stof leek is op een dusdanige manier (interactief) gebracht dat dit goed ontvangen werd door de groep en er voldoende onderlinge interactie was.
Bedrijfsnaam | Matebper |
De cursus was interessant en leerzaam wat je op voorhand niet verwacht. De cursusleider bracht alles op een leuke manier met goede voorbeelden om e.e.a. duidelijk te maken. Conclusie voor onszelf: er is nog veel werk aan de winkel.
Bedrijfsnaam | Mateboer Bouw BV |
Goede cursusdag! Op zich droge stof interessant gebracht. Inpasbaar in de dagelijkse praktijk.
Bedrijfsnaam | Mateboer Bouw BV |
Het was fijn om op deze manier kennis te maken met de CAO maar van mij had het tempo wel iets hoger gemogen.
Bedrijfsnaam | Vialis |
Mijn ervaring is dat wat theoretische in de UAV en AVA staan, niet altijd praktisch worden nagestreefd. Dit komt volgens mij omdat de meeste opdrachtgever/particulieren weinig vanaf weet over de UAV en de AVA.
Bedrijfsnaam | Vastbouw Amsterdam BV |
Ik ben ambtelijk secretaris van Afdeling Het Gooi e.o. en in die hoedanigheid hebben wij deze training aangeboden aan onze afdelingsleden. Naar wat ik begrepen heb van de deelnemers is de training prima verlopen, ook inhoudelijk had men geen op- en aanmerkingen. Ook is de mogelijkheid geboden om contact op te nemen met de trainer mocht men tegen bepaalde zaken aanlopen. Ook de deelnemers willen een terugkom moment met elkaar afspreken om ervaringen uit te wisselen. Het was leuk geweest als er wat schrijfmateriaal van Bouwend NL beschikbaar was gesteld. Nu moest men daarop anticiperen.
Bedrijfsnaam | Bouwend NL |
Een zeer interessante dag die veel duidelijkheid en inzicht heeft gegeven in de wereld van de WKA. Er werden veel voorbeelden gegeven waardoor iedereen een goed beeld kreeg van alle aspecten omtrent de WKA.
Bedrijfsnaam | 4PS B.V. |
Verbeterpunten: Betere leesbare sheets. Veel tekst op kleine scherm. Niet leesbaar. Meer praktijkvoorbeelden. Dit zorgde bij mij voor meer interactie.
Deskundig
Bedrijfsnaam | Afdeling Lingestreek |
Trainer vertelt boeiend.
Bedrijfsnaam | Van Voskuilen |
Hoe e.e.a. in de praktijk zal gaan na deze training/voorlichting, moet nog uitwijzen aangezien de wet pas per 1-1-2023 in gaat. We gaan in ieder geval een pilot draaien op basis van de gegevens die we nu samen met Incompany trainingen opgesteld.
Bedrijfsnaam | Bouwbedrijf Scheenstra |
Bouwhuis Zilverstraat 69
2718 RP Zoetermeer
Incompany-trainingen
Bouwend Nederland Academy verzorgt diverse trainingen specifiek gericht op de bouw- en infrasector. Deze trainingen worden verzorgd op verschillende locaties in alle regio’s. Daarnaast kunnen ze op verzoek geheel op maat samengesteld worden én bij jou op locatie plaatsvinden. Zo zorg je ervoor dat jouw bedrijf altijd op de hoogte is van de meest recente ontwikkelingen en onderwerpen binnen de branche.