behandeling: beheersd, rustig en deskundig krijgt ruitme en tijd en aandacht heel klantvriendelijk was de telefonische benadering inzake een voordeelactie van een naderende week: klasse
Met een woord perfect! Buitengewoon attent om een bloemstuk te sturen. Dit is zeer gewaardeerd.
Bij Brona word ik altijd erg goed geholpen. Vriendelijk en vakkundig personeel.
goed en vriendelijk geholpen door iris leuke winkel
Er was een kleine fout gemaakt met het ophangen/inmeten. Je wordt netjes teruggebeld, duidelijke afspraken, vriendelijkheid.
Goede voorlichting in de winkel. De mensen weten waarmee ze bezig zijn.
De mails kwamen niet aan en ik moest wel heel erg lang wachten op productinformatie van een rolgordijn welke in de winkel hing
Deel van de inbetween is wat gekreukt.
Zeer positieve ervaring zoals gewend al jaren
prettig geholpen / deskundige mensen, denken met je mee
Afspraken nakomen
Goede service Betrouwbaar Vriendelijk zeker ook bij motage thuis.
De ene medewerker dacht echt totaal niet met ons mee, de ander gelukkig wel
Goed advies over kleur en kwaliteit
kwaliteit producten 1e klas, service prima, prijs redelijk.
Mooi product, rolgordijnen hangen mooi.
product die wij hebben gekocht zijn prima vakbekwame monteur die het heeft ingemeten en geplaatst
We worden in de winkel altijd prettig geholpen en Willem is een echte vakman die secuur werkt en goed meedenkt. Compliment
Prima advies in de zaak en thuis; bijzonder prettige man die de spullen thuis kwam aanbrengen. Goede ervaring!
goede hulp in de winkel, het mogen meenemen van de stalen om thuis de kleuren goed te kunnen bekijken
advies en vriedelijkheid (van personeel in winkel en bij het thuis opmeten) is super. Voldoende keus aanwezig. Ook de installatie van de duets was buitengewoon goed en vlot gedaan.
Uiteindelijk goed en prettig geholpen, alles netjes opgehangen. Leuk bloemetje na afloop ontvangen!
De speciaalzaak op het gebied van totale woninginrichting. In een oogopslag kunt u alle mogelijkheden overzien en indien gewenst met behulp van onze deskundigen een weloverwogen keuze maken.