Zo hoort het
Goed advies en service tegen goede prijs! Vakmensen.
Perfekt passende gordijnen gekregen in mooie plooien.
goede informatie en vakwerk bij levering
Goed advies gekregen in de winkel over rolgordijnen, goede service met meten, ophangen en bevestigen.
zeer goede service, vriendelijk, duidelijk. Snel geregeld. Opmeten thuis, alles correct en keurig. Goede prijs/kwaliteit. Fijn personeel, betrokken en vriendelijk. Snelle afhandeling. Ik kom zeker terug!
Wij waren blij verrast toen wij na enkele dag een bos bloemen kregen als dank voor het vertrouwen. Super!!! Wij komen bij gelegenheid graag terug!
Prima geholpen in de winkel, maar ook thuis bij opmeten en ophangen. Aardige mensen, netjes, houden zich aan de tijd, goed mee te overleggen. TOP!
goede ervaring als klant bij jullie. zowel met verf als gordijnen. Bedankt voor de mooie bos bloemen. Wat een verrassing.
Al meer dan 20 jaar zijn wij klant van de brona. Het adres voor ons voor verf, gordijnen, muurverf, luxaflex en sinds kort ook voor de laminaat vloer. Vaak wel iets duurder maar wij zijn zeker bereid iets meer de betalen voor kwaliteit en de geboden vakmanschap ! Als je dan ook nog een bloemetje ontvangt na een bestelling is dat helemaal top. Brona ga zo door.
Je wordt netjes geholpen. Je krijgt voldoende informatie.
Prettige benadering door het personeel. Zij zijn vakkundig en geven goede adviezen. Thuis wordt snel en goed de juiste maat genomen en als het product wordt afgeleverd wordt het vakkundig, snel en schoon gewerkt.
de meneer die op kwam meten ,gaf advies dat de gordijnen anders kunnen hangen. zodat ze beter uit kwamen. en de zelfde week kwam hij al opmeten.
Wij zijn op een prettige correcte en professinele manier geholpen.
Duidelijk advies en goede service
Boeken en gordijnen mee naar huis, bloemetje na afloop
De speciaalzaak op het gebied van totale woninginrichting. In een oogopslag kunt u alle mogelijkheden overzien en indien gewenst met behulp van onze deskundigen een weloverwogen keuze maken.