Ze zijn eerlijk in hun adviezen wat wel en niet kan, altijd vriendelijk en beleefd.
We hebben bij de Brona ons laten adviseren in verf, behang en gordijnen. Dit hebben ze erg goed gedaan en zijn erg blij met het resultaat! Ze nemen alle tijd voor je. Misschien in sommige dingen heel iets duurder dan een Karwei, maar dat betaald zich vanzelf uit! En het bloemetje wat we gestuurd kregen toen ons huis af was is helemaal TOP!
Prettige en deskundige advisering in de winkel, goede afspraken over meenemen naar huis van stofstalen, meedenkend personeel, prettige "monteur" in huis, leverantie binnen afgesproken tijd, heel tevreden met resultaat. En attent bloemtje achteraf.
alles is gegaan zoals afgesproken
Goed geholpen zowel in de winkel als thuis. Erg mooie producten in zeer acceptabele tijd.
Prettig deskundig personeel
Wederom uitstekende ervaringen met Brona Apeldoorn. Correct, vriendelijk en meedenkend. En, betrouwbaar.
Prettig dat de lange rails kosteloos thuis werden gemeten en gebracht. Ook fijn dat de zonwering/ plissé's werden ingemeten en gebracht.
Vriendelijk personeel, Alles wordt keurig opgemeten en netjes opgehangen zelfs afval wordt weer mee genomen. Uit eerdere ervaring weet ik dat als er een probleem is het gordijn kosteloos wordt omgewisseld voor een nieuwe. Goede service.
Duidelijke informatie en afhandeling. Aflevering goed en duidelijke extra informatie.
Altijd goede info en meedenken met de keuze van het produkt. Goede en mooie afwerking en super tevreden.
Prima service, veel keuze, vriendelijke en deskundige benadering.
Er wordt prima advies gegeven en meegedacht met de situatie ter plekke.
welwillend
Prettig geholpen in de winkel. Meedenken met het geheel bij het opmeten. Goede adviezen. Keurig en netjes gemonteerd.
kwaliteit is uitstekend en een heel mooi product
Gelukkig bij mij bekend als positief en betrouwbaarheid, echter afspraak nog niet nagekomen.
Het spijt ons te moeten lezen dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Het is juist ons streven om eventuele klachten snel af te handelen. Het is heel vervelend dat dit in uw geval niet volgens onze normale procedure is gebeurd en wij kunnen ons goed voorstellen dat u daarin teleurgesteld bent. Wij bieden u onze oprechte excuses aan voor het ongemak. Wij hebben inmiddels een afspraak gemaakt om bij u thuis de koorden in te korten en hopen uw klacht daarmee naar tevredenheid te kunnen oplossen.
Men neemt de tijd om de klant vriendelijk te woord gestaan. Werd duidelijk advies gegeven. Gemaakte afspraken werden op tijd nagekomen. Montage thuis werd netjes verzorgd.
Professioneel advies. Communicatieve vaardigheden zeer goed.
Ben erg tevreden over mijn vouwgordijnen. Krijg ook van bezoek vaak complimenten dat het er "strak" uitziet.
Plezierige winkel, plezierige mensen.
De speciaalzaak op het gebied van totale woninginrichting. In een oogopslag kunt u alle mogelijkheden overzien en indien gewenst met behulp van onze deskundigen een weloverwogen keuze maken.