Uitstekend advies, alle tijd voor de klant, thuis opmeten.
Correcte uitvoering van de geschetste werkwijze om tot een finale offerte te komen. Leuke attentie achteraf enige tijd na levering.
Goed informatie en uitleg in de winkel Hierdoor weet je waar je aan toe bent Er is veel keuze. Snelle reactie na opmeten. Rolgordijn was snel binnen en is netjes gemonteerd Prettig om helder te hebben op welk tijdstip ik jullie kon verwachten.
komen hun afspraken na.
Prettig Vakkundig Goed bedrijf.
Prettig ontvangst, deskundige in formatie, perfecte afhandeling.
men weet waar men over praat,zeer goed advies.personeel zeer klant gericht. montage word ook keurig geregeld. ook voor verf en toebehoren een heel goed adres.
prima service, en bedant voor de mooie bos bloemen.
netjes geleverd volgens afspraak
Geachte mevrouw Wilmink, Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over onze service! Wij hebben één en ander uitgezocht en u heeft 3 rolgordijnen gekocht waarop u 25% korting gekregen heeft. Als wij een dergelijke korting verlenen, gratis komen inmeten en advies geven in de winkel, is het helaas niet mogelijk om ook nog gratis te monteren. U heeft de keuze om het door ons te laten verzorgen à € 20.00 per product (hetgeen ons een redelijke prijs lijkt) of om zelf de montage te verzorgen. Tot onze spijt is het in de huidige tijd niet mogelijk voor ons om nog meer korting te geven. Het spijt ons enorm dat u zich hierdoor bekocht voelt, want dat is geenszins onze bedoeling geweest.
Dank voor het mooie boeket!
Super advies, leuk meedenken, prachtige gordijnen hangen er nu.
Ik ben heel prettig geholpen in de winkel door de verkoopster. Ook de monteur is zeer netjes te werk gegaan. Tijdens de sneeuwval had hij zelfs slofjes voor binnen meegenomen! Zeer klantvriendelijk! Dit heb ik de monteur ook persoonlijk gezegd! Ik zou jullie zeker aanraden in mijn omgeving.
Duidelijke uitleg in de winkel en prima service thuis
U ziet het, tot volle tevredenheid.
primazaak, komen graag bij de Brona.
Diverse artikelen van dit bedrijf gehad. Met het bekleden van de trappen was er sprake van een productiefout, alles werd verwijderd en volledig vervangen door nieuw tapijt. Wij waren verbaasd dat we nog een bloemetje kregen voor de overlast terwijl we al heel erg blij waren met de geboden oplossing. Gordijnen,deurmat,hordeur etc goed overleg, zorgvuldig werk geleverd. Kortom er wordt veel aandacht geschonken aan het product,ook achteraf.
Goede kwaliteit i.c.m. service.
Extra leuk was het bloemetje na levering en montage van onze rolgordijnen!
Wij zijn prima door Brona geholpen
De speciaalzaak op het gebied van totale woninginrichting. In een oogopslag kunt u alle mogelijkheden overzien en indien gewenst met behulp van onze deskundigen een weloverwogen keuze maken.