we zijn vooral zeer tevreden over het advies bij ons thuis
Duidelijke informatie; gunstige prijs; nakomen van afspraken. Correcte installatie.
De monteur was goed op tijd. Vriendelijk en werkte efficient. Goede uitleg over de werking van het rolgordijn. Dit soort was mij vreemd.
Tijd nemen voor goed advies, monteur heeft keurig en snel werk geleverd
Men neemt echt de tijd voor je en adviseren op een prettige manier. Niet opdringerig. Advies bij alles van behang tot gordijnen alles past perfect bij elkaar. We komen zeker nog eens terug
Alle keren dat ik aankopen heb gedaan bij Decokay ben ik altijd zeer vakkundig geholpen. Al het personeel neemt alle tijd al is het voor 1 kwast. Je krijgt het juiste advies op alle mogelijke vragen en wensen.
prima advies en aflevering
Fijne winkel waar je goed geholpen wordt.
wij hebben zowel vloeren, behang en gordijnen in een pakket uit laten voeren door Vromans in ons nieuwe appartement en dit tot volle tevredenheid, samen met Jeroen Vromans hebben we de mogelijke combinaties bekeken, de datum van uitvoering vastgesteld, een datum afgesproken van beëindiging van de werkzaamheden ivm de komst van de meubels, een en ander liep voorbeeldig in elkaar over, wij danken Decokay Vromans voor hun geleverde prestatie en -uiteraard- bevelen wij hen aan.
zeer goede en vriendelijke medewerkers met verstand van zaken
montagekosten vonden wij achteraf wel aan de hoge kant voor de tijd dat hij bezig is geweest !!
goed advies, duidelijke afspraken, goed gelegd
Er werd meerdere keren veel tijd ingeruimd voor een goed advies. Het inmeten en de montage verliepen nagenoeg vlekkeloos.
aardige mensen in de winkel en bij montage. 10 is een raar cijfer. 8 en 9 zijn prima. Niks aan te merken.
komen gemaakte afspraken na
aardige mensen in de winkel en bij montage.
Deskundig, professioneel en klantgericht
goede voorlichting, levering en afwerking
Het vakje kwaliteit + service en garantie heb ik niet in kunnen vullen aangezien wij de jaloezien en plinten nog maar net hebben.
onze raamdecoratie is heel precies ingemeten en hangt er prachtig bij. Ook de gordijnen zijn mooi gemaakt. Er wordt goed meegedacht, zowel in de winkel als bij het inmeten thuis. Niets dan lof!
Wij hebben verf en een plisse gordijn gekocht bij Decokay. Onze ervaringen zijn zeer positief. Ze hebben een ruime keuze, geven goed advies en nemen ook ruim de tijd voor de klant. Bij twijfel adviseren ze dan ook om een staal mee naar huis te nemen en dan pas een keuze te maken. Er wordt niets opgedrongen. Prettige en gezellige sfeer.
Goede service.
De speciaalzaak op het gebied van totale woninginrichting. In een oogopslag kunt u alle mogelijkheden overzien en indien gewenst met behulp van onze deskundigen een weloverwogen keuze maken.