Goede afspraken vakmensen weten waar ze me bezig zijn.
Ons was vertelt dat we de pakken laminaat die we teveel hadden, terug konden brengen, dat ging wel maar we kregen uiteindelijk maar 80% van het aankoopbedrag terug. Volgens hem was het speciaal bestelt terwijl ons vertelt was dat ze alle laminaat op voorraad hadden.
Zeer te spreken over de kwaliteit.
Zeer kundig, vriendelijk en ervaren personeel. Wat we wilden hebben we ook gekregen.
Aardige bejegening. Zo aardig, dat de punten waar het om ging(meerdere bedieningsuitvoeringen) werden vergeten. De problemen zijn perfect opgelost, dank en complimenten daarvoor!
Goed advies in de winkel en thuis. Nemen de tijd.
de 2de keer zijn de rolgordijnen keurig en verzorgd gemonteerd !
Goed advies, verstand van zaken met betrekking tot gordijnen, luxaflex en kleurencombinaties
Zowel op het gebied van verf, gordijnen en vloer zijn wij heel tevreden over de uitleg, advies en kwaliteit.
Prima service, vriendelijke mensen.
Wij zijn steeds bij kleinere of grotere problemen op uitstekende wijze geholpen en met toeleveranciers in contact gebracht. Adviezen zijn deskundig en betrouwbaar. Mankementen werden tot volle tevredenheid opgelost. Redenen temeer om Decokay Vromans aan te bevelen voor alle interieur onderdelen.
je krijgt waar je voor betaalt op een zeer prettige ongedwongen manier de klant is koning. de monteur is altijd vriendelijk en opgewekt en in voor een praatje terwijl hij het werk proffesioneel en goed doet en hij wil zelfs de meubels mee terug op zijn plaats zetten klasse
Grote keuze, deskundig advies en vakkundig personeel
We hebben al vaker producten gekocht bij Decokay zoals behang, raamdecoratie en vloerbedekking en deze tevens door een vakman van Decokay laten aanbrengen. De afspraken worden altijd netjes nagekomen en de producten worden vakkundig aangebracht. We zijn zeer tevreden over het resultaat en hebben alleen goede ervaringen hiermee.
vriendelijke bediening in de winkel of je nu komt voor gordijnen of een kwastje altijd advies op maat.
Heel goed advies. De familie Vromans straalt deskundigheid uit. Tevens zijn ze erg aardig. Fijn contact. Totaal cijfer een dikke acht!
De speciaalzaak op het gebied van totale woninginrichting. In een oogopslag kunt u alle mogelijkheden overzien en indien gewenst met behulp van onze deskundigen een weloverwogen keuze maken.