correct afgewerkt
Afspraken goed nakomen
advies aan huis is geweldig. Nieuwe verrassende ideeën.
Zeer goed advies, veel geduld, veel tijd, genoeg keuze, vriendelijk personeel dat meedenkt.
prettig, we zijn zeer tevreden over het totaal.
Op mijn vraag direct met het juiste aanbod te komen
Goede uitleg in winkel en bij levering/plaatsing.
winkel goed assortiment prima aanrader
De paneelgordijnen waren te kort gemaakt. Van slechte service was echter geen sprake; De klant is elke week door onze backoffice op de hoogte gesteld van de ontwikkelingen van de levertijd. Tijdens de montage blijkt er een klein gaatje in het overgordijn te zitten, waarover onze stoffeerder te gemakkelijk deed. Deze klacht heeft de stoffeerder ter plaatse kunnen verhelpen. Kwaliteit en service staan bij ons vanzelfsprekend hoog in het vaandel. Een levertijd hebben we echter niet altijd in de hand. We hebben mooie paneelgordijnen en sfeervolle overgordijnen mogen plaatsen. Het eindresultaat is prachtig, naar tevredenheid van de klant!
Goede kwaliteit, vriendelijk personeel, goede service.
ervaring met verf EN raambekleding
Goede voorlichting, ruime keuze, goed in oplossen van problemen, ruim de tijd genomen. Prettig personeel. Prima thuisplaatsservice en netjes achtergelaten.
Goede voorlichting Vloerbedekking goed gelegd en snel Vakbekwame mensen in dienst
zeer tevreden over het resultaat
verkoopster nam uitgebreid de tijd, monteur heeft de multishades snel gemonteerd en alles keurig afgewerkt. Zeer (klant)vriendelijk personeel.
Prima klantgericht service. Al zou het duurder uitkomen dan door deze goede service komen we nog graag langs.
geen
Wij hebben al meerdere keren produkten bij Decokay Vromans in Rijen gekocht, zowel verf, behang, gordijnen, als vloerbedekking. Wij zijn uiterst tevreden over de vriendelijke manier waarop je als klant geholpen wordt, het vakkundige advies, de uitgebreide collectie en de service.
ik heb ook ervaring met verf en behang alles is altijd prima heel goede service
zeer goed tevreden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Top!!!!!!!!!! goede service
zeer tevreden
De speciaalzaak op het gebied van totale woninginrichting. In een oogopslag kunt u alle mogelijkheden overzien en indien gewenst met behulp van onze deskundigen een weloverwogen keuze maken.