De gegeven cijfers spreken voor zich
Wij ontvingen een prachtig en uitgebreid kleuradvies voor onze gordijnen, spartelpoets- en verfkleur.
Keurig op tijd geleverd en gemonteerd. Goede kwaliteit.
Het opmeten en monteren wordt door prima vakmensen gedaan. Goede indruk, bij het adviseren, bestellen en leveren.
Deskundig advies. Zeer klantgericht en snelle service. Top!
goede garantie, erg goede uitleg in de winkel
zeer prettig geholpen door Hans Schikan
Goed, uitgebreid advies. Prima service!
na komen op gemaakte afspraak en op de geplande tijd
Ervaringen zijn eigenlijk alleen maar positief, juist ook omdat er geen negatieve ervaringen zijn. Ervaringen gelden niet alleen verf, maar ook gordijnen, behang, vloeren en zonwering.
Zoals aangegeven. Je krijgt wat je vraagt met het nodige advies. Speciaalzaak heeft voor ons zijn waarde bewezen.
Ervaren vaklieden die heel netjes werken
Een gewone rechte rails is verkrijgbaar bij de bouwmarkt, maar we zochten een buigbare rails. In andere gordijnwinkels was de service niet prettig, omdat we geen gordijnen wilden bestellen. Bij Vromans was dit geen probleem. We zijn vriendelijk te woord gestaan.
Gezien de prijs voor een raamhor op een slaapkamer eerst afgezien van offerte vervolgens toch in overleg een aankoop gedaan van, bij mijn weten een Luxaflex hor. Dit met name voor de kwaliteit, de bediening en de stevigheid van de hor. Achteraf na levering blijkt het geen Luxaflex hor te zijn......... Ik vind het vreemd.
Goed geholpen tijdens het kiezen van de gordijnen. In de winkel werd uitgebreid de tijd voor ons genomen. Dit gaf dan ook de doorslag om de gordijnen af te nemen bij Vromans Etten-Leur. De service van Ronald, die onze gordijnen kwam ophangen, was goed.
Goede vriendelijke service. Professioneel advies
ruime keuze , deskundig advies in het maken van de juiste combinaties behang en gordijnstof goede service, uitleen behangtafel, goede behangafstomer
In de winkel zijn we op een vriendelijke, ontspannen en professionele manier te woord gestaan. Ook bij het opmeten bracht meneer nog eventuele ideeën naar voren. De man die de gordijnen heeft gehangen deed dit op een professionelere manier dan wij tot nu toe zijn gewend van een van jullie concurrenten. Netjes en met kennis van zaken.
zeer klantvriendelijk en heel erg behulpzaam. goed advies en uitleg
in de winkel werd goed meegedacht en zo kwamen we samen tot een goede oplossing
Goede adviezen in de winkel. Leveren spullen van kwaliteit en komen afspraken na. Wij komen er al jaren voor diverse spullen (verf, gordijnen, vloeren) en we zijn dik tevreden over deze winkel en de geleverde dienstverlening en service. Met name dit laatste vinden wij erg belangrijk
Goed en vakkundig advies!
zeer kundige montage en service door Decokay. Werken snel en zeer netjes. Goede productuitleg en geen moeite is teveel.
De speciaalzaak op het gebied van totale woninginrichting. In een oogopslag kunt u alle mogelijkheden overzien en indien gewenst met behulp van onze deskundigen een weloverwogen keuze maken.