Wij hebben op 'n koude wand in de woonkamer isolatiebehang aangebracht. Niet bepaald 'n gemakkelijk klusje. Maar met met goed advies en enige coulance van Decokay Emmen, is het helemaal goed gekomen. Wij zijn heel tevreden over de service. En het resultaat is super. Hans & Astrid Arts Emmen.
Heel blij met m’n pvc visgraat vloer maar ook de service die de winkel levert En ook het personeel die de vloer legt doet het heel netjes Zeker een aanrader voor andere mensen
Prettig
Verano zonwering besteld die ik ter plekke op het terras met de adviseur samen kon uitzoeken aan de hand van foto's en stalen. Het was fijn om goed advies te krijgen.
Kom hier zeker terug
Eerder al onze gordijnen laten doen door decokay. Zowel voor de eetkamer als ook de zitkamer. Onlangs dhr van Wees gevraagd of hij onze zitkamer gordijnen kon aanpassen, en dat is werkelijk perfect gedaan. Opmeten/ophalen van de bestaande gordijnen was snel gebeurd. En het resultaat bij aflevering was boven verwachting goed. Aflevering en ophangen door dhr van Wees zelf heb ik als zeer positief ervaren. Hartelijk dank, Bart
Al jaren klant bij Decokay van Wees in woonboulevard Arena. Helaas werd ik deze keer nogal onbeschoft behandeld . De paneelgordijnen die ik heb laten maken lieten ze niet eens zien . De doos werd op een tafel gezet zonder iets te zeggen. Vervolgens werd er met moeite afgerekend omdat er geen wisselgeld was.Eenmaal afgerekend werd er niets meer gezegd, geen gedag geen veel plezier ermee,helemaal niets. Daarna ging ik nog langs Woon expres,Leenbakker en de Kwantum. Geen dure zaken maar daar werd ik keurig behandeld. Volgende keer laat ik bij een van deze zaken mijn gordijnen maken.
Mooie vloer en goede service
Ik ben heel blij met de geleverde spullen. Ben super vriendelijk geholpen en enorm blij dat ze me door alle mogelijkheden en keuzes hebben heen geloodst. Prachtig resultaat!
Wij vinden het fijn dat Decokay ten alle tijden thuis komt kijken en/of opmeten, zonder dat je ergens toe verplicht bent. Wij hebben verduisterende gordijnen voor op de slaapkamer en voor op de logeerkamer bij Decokay besteld en wij zijn er heel erg tevreden over. Vooral goede kwaliteit en goede service. Toen 1 van de handles van het vouwgordijn kapot was hebben wij dat gemeld bij Decokay en zij hebben meteen bij Luxaflex nieuwe voor ons besteld. Binnen 3 weken waren ze binnen. De medewerker van Decokay is er altijd op de afgesproken tijd; erg fijn. Kortom wij zullen in de toekomst vaker bij Decokay bestellen en wij zijn vooral heel erg tevreden!
Decokay van Wees is een prachtige winkel met zeer hartelijk (niet perse vakkundig) personeel. Ruim assortment en dhr van Wees zelf kwam opmeten. Vervolgens een Hartelijke mail met ik citeer: wij geven u de verzekering voor een correcte uitvoering te zorgen..... Nou kan er binnen een bedrijf om verschillende redenen wat mis gaan maar.... Wat ik heb ontvangen kan echt niet! (3800'- voor woonkamer gordijnen) die niet volledig sluiten en over de vloer slepen. Kwaliteit materiaal is daar in tegen zeer goed. Een bedrijf met goede bedoelingen en dito personeel maar mist de perfectie voor de prijs die ze rekenen.
Met alle personen van Decokay heb ik zeer prettig contact gehad, deskundige personen, geen goedkope verkooppraatjes maar ter zake kundig.
Zeer deskundig advies (ook aan huis) Mooie winkel met veel combinatie mogelijkheden voor alle soorten behang, gordijnen en luxaflexen
goede info en personeel dat er verstand van heeft
Klant is hier nog echt koning, behulpzaam, vriendelijk , prima advies kom zeker terug.
Wij hebben onze trap laten bekleden door Decokay Van Wees en het resultaat is waar wij op gehoopt hadden. De mannen die de trap kwamen bekleden waren overigens zeer professioneel en vriendelijk in omgang.
Mijn complimenten voor de monteurs. Erg aardige en correcte heren. Mooi resultaat. (plaatsen shutters)
Goede, snelle en vriendelijke service
Meedenken tijdens het opmeten in mijn huis over de beste oplossing
Gewoon door gaan zoals jullie doen, KLASSE Alles meer dan een 7 is al zeer hoog, kijk naar jullie cijfers
pretig samen gewerkt, Ed van wees dacht goed met me , mee qua budget en praktische tips.
De speciaalzaak op het gebied van totale woninginrichting. In een oogopslag kunt u alle mogelijkheden overzien en indien gewenst met behulp van onze deskundigen een weloverwogen keuze maken.