Deskundig advies en montage
Hele prettige winkel, prettig personeel. Geven goed advies en ook naderhand, als je een vraag hebt, zijn ze erg behulpzaam en meedenken. Super!
Alleen maar zeer tevreden
Gordijnen, rolgordijnen en houten jaloezieen zijn erg mooi, goed gemaakt en gemonteerd.. Wij zijn er erg blij mee Ook goed kleuradvies gekregen.
Prima stoffeerder.nauwkeurig netjes. Vakkundig.
vriendelijk en vooral deskundig advies. Denken mee met de klant en kennen hun klant. snelle levering
Fijn bedrijf om klant van te zijn. Advies was goed, opmeten ter plaatse incl advies was perfect. Montage zorgvuldig en zeer netjes. 1 beugeltje was stuk gegaan tijdens transport, nog dezelfde dag opgelost. Eerste keer via hen besteld, maar zeer goed bevallen.
Uitstekend werk verricht. Netjes gewerkt.
Prima zaak. Gezellige winkel. Positieve mensen hebben kennis van hun product.
ik heb me nu voor de 2e keer laten adviseren wat betreft de gordijnen en verfkleuren voor deuren en de muren , het is weer super mooi geworden. Het is prachtige kleurencombinatie geworden. er word ook gekeken naar mijn wensen en mijn meubels Dat kan alleen een team van specialisten.
Bedankt voor de service en mooie kwaliteit van gordijnen.
De telefonische contacten verliepen vriendelijk en duidelijk. Het opmeten en advies aan huis gaf me een goed gevoel. Het plaatsen van de rolhorren gebeurde netjes en vlot.
Decokay heeft een divers aanbod van merken en heeft tevens een interessant eigen merk. De installatie verloopt volgens afspraak en op een nette manier.
Wij kopen al sinds 1995 bij Decokay en altijd naar tevredenheid. De verkopers zijn goed op de hoogte van alles wat ze verkopen en geven een keurige prijs af. Ook het inmeten en advies is prettig. De montage gebeurt ook naar volle tevredenheid. Top bedrijf.
Prima tevreden!! Afspraken zijn goed nagekomen. Bij twee zonweringen was de spandraad vergeten en een was kapot toen hij uit de doos kwam. Geen enkel probleem. Keurig netjes nieuwe besteld en goede afspraken over de levering en ophanging er van. Zeer vakkundig gemonteerd.
Goede service, kennis van zaken. Netjes afgewerkt
Afspraak is afspraak, heldere en duidelijke communicatie, eerlijk advies en geen praatje
Op vakantie geweest en bij terug komst was alles perfect geregeld door Dave en Lisset v/d Wouw. Van gordijnen tot vloerbedekking, ook het combineren van behang en verf is perfect. Mvrgr. Marion van Rijswijk
Fijne en snelle levering van onze vouwgordijnen.
Top service!
Super assortiment, goed advies. Er was alle tijd. Vlotte levering en prima montage aan huis. Alleen maar lof dus.
Plezierig in contact en betrouwbaar!
De duette was niet goed ingemeten en de boven en onderbalk had niet de goede kleur. Er werd een volledig nieuwe besteld, dir. nu erg mooi hangt. Ook zijn ze tussendoor de oude nog op komen hangen omdat het anders te lang zou duren. Top!
De speciaalzaak op het gebied van totale woninginrichting. In een oogopslag kunt u alle mogelijkheden overzien en indien gewenst met behulp van onze deskundigen een weloverwogen keuze maken.