Prettig!!
Gordijnen zijn keurig opgemeten en hangen er goed bij. Iedereen was vriendelijk zowel in de winkel als bij opmeten/monteren
goede uitleg;deskundig advies; klantvriendelijk; afspraken worden nagekomen
Bijzonder deskundig en coulant. Pluim voor Ko Dekker. Jammer dat hij de nalatenschap van een failliet bedrijf moet opknappen. Ik bedoel hiermee de installateur en leverancier van destijds. Shutters en ceilings of zo ?
Wordt goed geholpen en goede advies,levertijd product vrij snel geleverd en gemonteerd,prima Ook zonwering was oke
In de winkel goed geholpen en worden afspraken snel gemaakt.
de beoordeling zegt genoeg.
Prima geholpen in de winkel, zowel bij verf als gordijnen. Dit is wat je verwacht ten opzichte van prijsstunters en webshops.
heel goed
Wij zijn zeer positief over het werk van Elenbaas. Nu voor de 2e keer iets laten doen, eerst garagedeur en nu nieuwe bekleding op de trap, zijn er nog steeds super blij mee. Service is goed, personeel is ook super goed 👍🏻
eerste keer voor mij, eerst dacht ik na opmeting voor luxaflex de communicatie via e-mail wat vreemd, maar bestelling is snel uitgevoerd en ben dus tevreden, groet.
Snel geleverd en vakkundige meting en ophanging
Zeer vriendelijke en zeer handige monteur genaamd Dirk. Had enorm goede kennis van de garage deur. Werkte snel en vakkundig. Zeker een compliment waard.
Kwaliteit goed
Het contact in de winkel en thuis was heel prettig
Alles goed geregeld
Wij hebben uitsluitend een positieve ervaring. Deskundig en goede service. Onze vloeren zijn vakkundig gelegd en de communicatie hebben wij als zeer prettig ervaren.
Van begin tot eind een plezierig en constructief contact. Duidelijk en niet opdringerig. Er wordt mee gedacht.
Goede ervaring met Decokay Elenbaas-Noom Vlissingen.
Keurig geholpen goed advies uitleg product
De speciaalzaak op het gebied van totale woninginrichting. In een oogopslag kunt u alle mogelijkheden overzien en indien gewenst met behulp van onze deskundigen een weloverwogen keuze maken.