Rustig, geen chloor, overzichtelijk, voldoende ruimte om echt te zwemmen.
Top locatie voor zwemmogelijkheden!
Leuk gezellig zwembad Leuke aqua lessen
Super zwembad! Met top personeel! En complimenten naar leuke werknemster Betty!
Super zwembad, zeer tevreden over de les kwaliteit. Arnoud geniet van de zwemles, spelenderwijs leert hij enorm veel.
Fantastische zwembassis voor kinderen!
Geen chloor, geen hol lawaai, geen poespas, lekker zwemmen, zeker de ruimte. Ik ken geen fijner zwembad!
Mooie zwembad en leuk personeel
Top zwembad half jaar met werk er gezwommen en goed geholpen door de werknemers waren jullie erg dankbaar!!
Leuke goede en efficiënte lessen.
Er wordt goed les gegeven, ouders kunnen meekijken vanuit de horeca ruimte bij het raam of via de schermen, ideaal! Broertjes/zusjes kunnen lekker spelen in de speelruimte
Ik kom er al minstens 18 jaar en heb het er nog steeds naar mijn zin!
Het is een onwijs leuk en overzichtelijk zwembad met uitgebreide faciliteiten en goed opgeleid personeel.
Top zwembad
Eenerstraat 52
9331HD Norg
Het Molenduinbad Norg is een gezellig, kindvriendelijk, subtropisch zwembad en biedt waterpret voor jong en oud. Er worden zwemlessen aangeboden voor baby's tot aan volwassenen en er zijn allerlei doelgroepen, zoals Ouder & Kind zwemmen, verschillende Aqua-sporten en bewegen voor ouderen en mensen met lichamelijk klachten of een handicap.