Mensen douchen vaak niet voor het zwemmen en worden daar niet op aangesproken. De vloer van de kleedkamers is vaak Nat en daardoor zeer glad, bij de buitenbad kleedkamers nog erger dan binnen. Lijkt me onveilig. Het is erg druk in het bad. Soms word ik van links en van rechts tegelijkertijd geschopt.
goede sfeer,vriendelijk personneel,binnenbad prettiger verkleden als in buitenbad.
Fijn buurtzwembad met overwegend zeer leuk personeel. Leuk ook dat er een buitenzwembad is. Over het algemeen goed schoon.
Ik zwem tot nu toe alleen in het buitenbad. Van 20 mei tot 8 september. Fantastisch. Een heerlijk bad. Ruim. Prachig. Warme buiten douches. Een supper locatie
Ik vind het Van Maanenbad het fijnste zwembad van Rotterdam omdat de temperatuur van het water erg prettig is (niet te warm) in tegenstelling tot andere zwembaden. In de zomer heerlijk om baantjes te zwemmen in het buitenbad en daarna nog even in het gras te liggen; echt een mini vakantie in eigen stad.
Het verschilt per leerkracht hoe er les wordt gegeven. Groepen zijn groot en regelmatig werkt het administratie systeem niet. Het is als ouder lastig om inzicht te krijgen wat de kinderen nog moeten leren. Het is voor de kinderen zelf ook niet altijd duidelijk wat er van hun verwacht wordt. Voor de gemiddelde leerling zal het prima zijn, maar als je kind het eng vindt om door het gat te zwemmen, moeite heeft met de borstkrol dan is daar nauwelijks tijd voor om extra aandacht aan te schenken. Mede door de grote groepen. Het is dan lastig om door te stromen en de motivatie vast te houden. Het behalen van het A, B en C diploma binnen de garantie van 90 lessen is volgens mij ook voor heel weinig haalbaar. Geen van de vriendjes/ vriendinnetjes van onze zonen zijn hierin geslaagd .
Zwembad mag van mij om 9.uur open plaats van 12.00 uur en tot savond 20.00 uur open . Voor de rest is alles gewoon goed . Mensen die er allemaal werken ja klasse gewoon vriendelijk behulpzaam. Top
Topzwembad! Voor zowel mij als mijn nichtjes alles perfect! En lekkere koffie!
Prachtig gerestaureerd en in elk opzicht fris! fijne rustige muziek bij het banenzwemmen en uitstekend stoombad
Wij hebben eind 2017 in vrij korte tijd kunnen regelen dat het Van Maanenbad onze lokatie werd voor een grote benefiet aktie vanuit het Rode Kruis Rotterdam. Alles was mogelijk en daarnaast ook snel te regelen. Heel fijn! Dank zij de medewerkers en -let's face it; gewoon het mooiste bad van Rotterdam - hebben we een top dag gehad!
Mijn zoontje zat opeens in badje 2, zonder dat ze er veel aandacht aan schonken of dit hadden voorbereid (en het was best spannend voor hem). Ook moest ik zelf achter het 'diplomaatje' aan, wat voor hem erg belangrijk is. Dus die communicatie vind ik zelf niet goed gaan. Badje 2 had veel kinderen dus niet even veel aandacht kregen ze. Maar misschien veranderd dat nog positief in de loop van de tijd als er meer kinderen doorstromen.
Ik kan niet de deskundigheid van de instructeur vertellen. Daar wil ik liever geen mening over hebben ook :) Ik weet dat mijn dochter dol op haar is en dat is ook heel belangrijk voor mij. Wel heb ik mijn vragen en ik krijg weinig informatie over mijn kind. Ik zie in het volgsysteem allemaal blijde gezichtjes, maar ze gaat niet over naar het volgende badje of daar überhaupt oefenen.
heerlijk zwembad, vooral het buitenbad!
Ik heb hier gesport en ga met mijn kleine kinderen naar peuterzwemmen. Het is een heel mooi zwembad en lekker schoon. Ik kom er graag, ook naar het buitenbad.
Van Maanenstraat 8
3038CZ Rotterdam