30-6-2024, Kom op LACO Driebergen, waarom is het buitenbad telkens dicht, MIDDEN IN DE ZOMER? Voor mij reden om aanbiedingen in de zomermaanden links te laten liggen. Ik kom hier al 14 jaar; leuk zwembad met prima faciliteiten en aardig personeel. Ben er vandaag tot 10:45 geweest en daarna maar naar huis gegaan. Niets lekkers dan in de zomer in het buitenbad baantjes kunnen trekken... Vaak aangegeven redenen: - Water te koud (we veranderen in watjes) - Weer te koud voor de badmeester (-> op kleden, of maak een speciaal hokje) - Te weinig personeel Zwemverenigingen krijgen nu en dan wel toegang, want die houden elkaar in de gaten. Ik kan natuurlijk niet inschatten hoe moeilijk e.e.a is maar misschien moet het management wat creatiever worden?
Afgelopen week weer vrij wezen zwemmen na lange (coronatijd )had een pasje met tegoed voor de entree er stond nog heel wat tegoed op En dat was niet meer geldig werd mij verteld en dat vind ik schandalig Mijn geld is weg De mevr achter het loket was ook niet zo vriendelijk
Het bad is prima en de mensen aardig, maar telefonische bereikbaarheid is èrg slecht. Per mail is de bereikbaarheid beter, maar niet goed.
Toen ik samen met mijn vriend een ijsje wilde halen voor het zwemmen, wisten wij niet dat wij deze niet zelf uit de vriezer mochten pakken. Wij werden aangesproken als 'dieven' en zonder pardon uit het zwembad gezet, al hadden wij al wel een kaartje gekocht. Wij hadden geen enkel kwaad in ons en zagen dit als een dom foutje van ons, maar toen wij vroegen om met de directeur te spreken, gaf deze aan dat dit een 'doodzonde' voor hun was en heeft hij ons alsnog het zwembad uitgezet. En dit alleen om het zelf pakken van een ijsje uit de vriezer. Het is een zwembad voor kinderen: daar zullen toch vaker kleine foutjes worden gemaakt!? Zeer onvriendelijk personeel, waar totaal niet mee te praten valt! U zult ons niet meer zien, ondanks dat wij meerdere keren van dit zwembad genoten hebben.
wij gaan er elke week zwemmen en soms gaat de kleinzoon mee kan zich er goed vermaken vanwege de openingstijden de sfeer goed en personeel vriendelijk en kunnen regelmatig gebruik maken van aanbiedingen
twee kinderen op zwemles gehad en daar hele goede ervaring mee. ik ben zeer enthousiast erover geweest. in 1,5 jaar hadden ze allebei hun abc diploma!!!
Kom er alleen om recreatief te zwemmen
Gang naar doucheruimte vaker per dag schoon maken, liggen vaak pluisjes van sokken, wordt vies als het nat is, ziet er vies uit. Verder prima zwembad, met breedte openingstijden, prima!
Prettig, behulpzaam en vriendelijk personeel. Altijd even een lijn spannen om het bassin voor zowel kinderen als baantjeszwemmers prettig te houden!
prettige en vriendelijk sfeer, en altijd genoeg toezicht,das wel zo prettig.
De badjuffrouw en Meesters maken het altijd erg naar de mensen hun zin en maken voor de kerstdagen een bijzondere tafel klaar voor een heerlijk kopje koffie voor de dames die er altijd trouw banen zwemmen.
goed kan bijna altijd baantjes zwemmen zonder problemen
ga altijd met plezier naar jullie zwembad
Heerlijk bad om met kleinkinderen heen te gaan. Goede voorzieningen ,ook voor de allerkleinsten . Goede temperatuur ,zowel water als boven wate
als ouder/kind weet je waar je aan toe bent wat betreft de zwemles. Zeker tijdens het a diploma is de groepsgrootte oke. Zowel oog voor het individu al het groepsgebeuren. Er wordt gedifferentieerd opdrachten aangeboden. Heeft je kind ergens moeite mee, dan word hier in of buiten de les iets mee gedaan. ondanks de kou die werd ervaren in het diepe bad tijdens a b c, heeft mij zoon met plezier gezwommen en hoeft het zwembad zich niet te schamen voor het uiteindelijke technische resultaat. Hij zwemt zeer regelmatig met veel plezier!
Het is tegenwoordig een fris , schoon , en gezellige plek , niets op aan te merken !