Het is een gezellig zwembad, met meerdere mogelijkheden tot sauna etc, maar voorzieningen zoals kleedhokjes zijn af en toe niet echt schoon. Zijn ook aan vervanging toe.
Goed zwembad met de juiste mensen op haar plek
Al 50 jaar zwem ik in Veghel, zowel in het binnen- als buitenbad, en voel me DAAR ALTIJD HÉÉL PRETTIG. Moge dit nog vele jaren zo blijven. Met vriendelijke groeten, Zuster Ludwina Foolen
Vriendelijk personeel. Goede begeleiding met Fitness. Pittige lessen bij het aquajogging
Fijne sfeer elke ochtend bij het Fun zwemmen
Ik kom elke dag uit Uden gefietst om in het buitenbad te gaan zwemmen omdat men in Uden de V/D belangrijker vond De sfeer in het Veghelse binnen en buiten is altijd gezellig goed en wordt belangrijk geacht, sportief genieten voor een goedkope seizoen/zomerkaart
Aquagym vind ik wel heel fijn met de groep te doen.
Ik vind prima