Altijd al een fijne sportschool geweest , kom hier nog steed en heb zelf hier zwemles gehad !!!!
Enig minpunt is een te koud bubbelbad
Het is heel gemoedelijk en zeer gezellig!!!!!
ik wil graag bubbelbad heet maken aub en aantal buitenlandse kinderen meer streng zijn ze luisteren niet badmeester ik kom zwembad meerdan 15 jaar
Geen
Goeie accommodatie
super zwemlessen. Als er wat is word het meteen opgelost. Vriendelijke mensen. Wij zijn er kei blij mee.
Al weken komt mijn zoon geen steek vooruit. Nu na bijna een jaar zwemmen zit hij nog steeds in stap 4 en er zit geen enkele vooruitgang in op de zwemscore. Het voelt alsof ik mijn zoon iedere week breng maar er niks aan gedaan wordt. Ook wordt er niet met mij persoonlijk gecommuniceerd waarom hij blijft hangen.
Heel gezellig sporten, met vriendelijk personeel.
Wij zwemmen al jaren 4 keer per week.Water is prima.Maar de hygiène krijgt een dikke onvoldoende. Wij vinden dat het soms ronduit vies is in de toiletten en de douches.
gezellige sfeer, goed personeel
Ondanks dat het al een oud zwembad is kom ik er graag zwemmen. Ook omdat ik na het zwemmen nog van de sauna en Turks stoombad kan genieten
Zeer tevreden! Heel lieve juffen en meesters