Prettig zwembad om baantjes te trekken .
Wij zijn zeer tevreden !!! Wij raden al onze vrienden aan om hun kinderen ook naar Laco te sturen om te leren zwemmen ! Tof puntensysteem, goede accommodatie, leuke cantine en toffe begeleiders. En in de zomer is het buitenbad ook nog mooi meegenomen.
Wij nemen al verschillende jaren lessen bij orthopedische oefeningen en zijn hier heel tevreden over/
Grote kleedkamers zijn re klein en te weinig douches tijdens zwemles momenten. Ook niet altijd even proper. (Stof&haren) Soms veel kindjes in de zwemles groep, waardoor een kindje dat even intensieve training nodig heeft traag vooruit gaat. En dan duurt het lang voor de minder zelfstandige kindjes vooruit gaan. Super lieve en geduldige juffen. Handig online systeem voor lessen te boeken. Weinig alternatieve lessen voor knuffel zwemmen.
Veel te grote groepen voor 1 instructeur (voor de badjes voor de diploma's)
De kleedkamers en wc mogen wel eens aangepakt worden, en zijn ook niet altijd schoon.