Het unieke hier vind ik de kwaliteit van het water (zonder chloor) en de kleinschaligheid, zowel als de vriendelijkheid van het personeel. Dit zwembad moet absoluut behouden blijven!
Fijne en professionele zweminstructeurs. Met oog voor de kinderen en hun prestatie.
Zwemlessen worden goed gegeven. Erg leuke en goede instructeurs. Kinderen gaan hiernaast met veel plezier naar zwemles toe
De bereikbaarheid zou beter kunnen of anders het online systeem toegankelijker maken.
Mijn kinderen hebben hier zwemles gehad en hebben fantastisch leren zwemmen. De zweminstructeurs zijn nog steeds in dienst bij laco.
De hygiene op de locatie vind ik echt een enorm verbeterpunt, maar de juf en de lessen knuffelzwemmen zijn geweldig! Ik ga met mijn twee dochters met veel plezier zwemmen
In een prettige sfeer actief bezig met zwemmen
Graag meer lessen aquajoggen. De groepen zijn nu wel erg groot
Aquazwemmen wordt met plezier gedaan door oud en Jong, mede dankzij enthousiaste manier van les Geven.
Prikkelarme omgeving om goed te leren zwemmen!!
Geweldig bad juf.
Sinds een paar weken heeft ins zoontje een nieuwe instructeur die nog beter is dan de anderen!
Ben erg tevreden, gaat met veel plezier naar zwemles!