Alle drie de kinderen hebben bij laco op het zwemmen gezeten, zijn inmiddels klaar, ben er tevreden over, ligt per kind ook wel hoe snel iets gaat....
Dacht in het begin dat het allemaal wat te massaal zou zijn, maar inmiddels zitten we alweer een maand of 9 bij jullie op zwemles en het bevalt uitstekend! Ook de communicatie rondom alles en terugkoppeling. Ik ben heel tevreden over het totaalplaatje! Onze andere twee kinderen zullen volgen wanneer de tijd rijp is.
sauna toe aan opknap beurt vaak dingen stuk
Ik ben erg blij met Laco Venray. Ik ga gemiddeld 2x per week sporten. Het fijne is dat er zoveel mogelijkheden zijn: zwemmen, aquajoggen, fitness, aangeboden lessen. En vooral de combinatie met de sauna trekt mij erg aan!
Prettige zwemschool voor onze kinderen
Zeer fijn zwembad met vriendelijke en deskundige mensen. Heerlijk warme douches (wat ik zelf erg belangrijk vind), schoon water in het bad, leuke sfeer in de trimzwem groep. Veel parkeerplaatsen! Schone omkleedhokjes. Zwem er nu al een aantal jaren elke week.
Sinds ik lid ben geworden bij het Laco centrum is mijn conditie veel verbeterd. Het personeel aanmoedigt de voortgang met je fitness programma en iedereen is erg vriendelijk.
Zeer vriendelijk personeel sporten en sauna is perfect tenminste voor mij misschien kleine dingen wat beter
Prettig zwembad, met veel mogelijkheden.
Twee kids in Venray laten zwemmen, beide ABC gehaald. Wij zijn er helemaal content mee
Kinderen moeten iets meer gemotiveerd worden, zodat ze er makkelijker erbij worden betrokken. Natuurlijk voor de kinderen die dat nodig hebben. Door de aandacht waar mijn zoon aan te kort kwam, veel moeite gehad met het naar zwemlessen gaan (hij wilde niet).
Bij Laco Venray zijn de instructeurs gericht op de individuele kinderen. Ze motiveren en stimuleren de kinderen veel beter dan twee jaren geleden. Onze zoon gaat met plezier naar de zwemles. Het uur is zo om. Hij is wel moe maar zeker ook voldaan en trots op zijn nieuwe 'krokodillen'. Het personeel is vriendelijk en kent binnen een les alle nieuwe/andere kinderen.