IK bezoek alleen de sauna. Ik vind de hygiëne onder de maat. Dat moet beter.
Sporten bij Laco Venray is een genot.
Goede voorzieningen voor sportief kunnen zijn
Vriendelijk en betrokken personeel.
Over algemeen heel tevreden. Groepen soms wat groot. De accommodatie kan wel een opknapbeurt gebruiken. Kunt wel zien dat het al oud is.
Onze twee dochters hebben allebei met veel plezier ruim 5 jaar doorgebracht bij Laco Venray. Van het baby zwemmen tot en met hun ABC. Beide hadden binnen 1 1/2 jaar hun drie diploma's onder zeer goede en ervaren instructeurs. Ook de nieuwere instructeurs werden goed gecoached zodat zij ook snel wisten welke kinderen welke behoeftes hadden. Mocht er toch even iets niet lekker lopen werden de kinderen even bij een vertrouwde instructeur gezet om zo stap voor stap tot hun 3 diploma's te komen. De accommodatie is wat verouderd maar er worden langzaam aan verbeteringen aangebracht en defecten opgelost. Ook qua hygiëne prima in orde. Problemen hiermee werden meteen opgelost.
Het zwembad is wat verouderd, maar de zwemlessen zeker niet. Iedere week weer een afwisselende les.
Onze dochter heeft al heel wat jaren haar zwemdiploma
Trimzwemmen op Vrijdag is voor mij erg fijn, we hebben een hechte groep!!