het stink geregeld naar urine in de kleedhokjes ze plassen in de putjes , maar verder is het er goed
Je moet wel uitkijken dat rustige kinderen niet over het hoofd worden gezien, zodat ze de hulp wie ze af en toe nodig hebben om dingen onder de knie te krijgen missen.
Heel tevreden
Te grote groepen. Te weinig communicatie met ouders en kinderen.
ik vindt vooral het zwembad in kombinatie met sauna en de stoomcabine een luxe waar ik van kan genieten.
De volgende gaat hier ook weer naar de zwemles.
Ik zwem er alleen maar en doe mee met gym. Het is een no-nonsens-bad. Bijna geen vaste voorzieningen voor kinderen in het binnenbad. Wel sauna en stoombad. Maar prima in orde!
Fijne aqua lessen van fijn personeel Groepen aan de grote kant Personeel aantal is erg krap
mooi en schoon zwembad, ook met een mooi buitenbad, dat vrij uniek is in deze streek
Faciliteiten zijn prima op de (klanetn-) doelgroep afgestemd
0mdat ons vertrouwde zwembad gesloten werd zijn wij met reserves naar het zwembad van Terborg gegaan. Het personeel is bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Wij zijn met 3 dames en zijn trouwe bezoekers.