Komende uit de sauna is er geen mogelijkheid om effe met koud water af te spoelen. Foei zijn ze gewoon vergeten. Waar blijft de koud water douche.
Waarom moeten de ouderen mensen 3 x per week 2x het bad helemaal uit we mogen ook niet op de kant blijven zitten. Dat is voor de peuters maar die zelfde peuters mogen op donderdag (ALLEEN OP DONDERDAG WEL MET HUN BENEN IN HET WATER OP DE KANT BLIJVEN ZITTEN. Kan iemand mij daar een bevredigend antwoord op geven. Vast bedankt
Prima zwemlesssen voor kleinzoon uit Nijmegen en goede sportaccommodatie voor mijzelf!.
Altijd gezellig!
Onze oudste dochter heeft inmiddels haar diploma's. Met jongste dochter zullen wij ook zeker weer naar Laco Malden gaan.
Middelmatige score wordt mede bepaald door leeftijd van het gebouw. Kwaliteit van de spetter lessen is goed. Wel veel verloop in de begeleiding.
Zie uit naar de vernieuwde accommodatie. Die dan ook betaalbaar blijft voor mensen, zoals ik een zeer laag inkomen hebben. Erg jammer dat vertrouwde personeel leden die al jarenlang werkzaamheden verrichten nu ontslagen worden.
Prima zwembad, helaas zijn de douche wisselend heel koud of heel heet.
Leuke professionele zwem instructrice
Fijn zwembad met veel mogelijkheden, sauna,stoomcabine,bubbelbad,en gratis aquafitnissles. En de prijs is redelijk goedkoop.
Prima!
De beste zwem school van de omgeven.
Tot nu toe voldoende maar als de geplande veranderingen door gaan een dikke onvoldoende. Personeel dat weg moet. Het vertrouwde gezicht van Laco. In de avond uren een half uur van de zwem tijd eraf en die komt er in de morgen uren er bij, wat een onzin als ik overdag moet werken. Wie zoiets bedenkt die heeft Laco Malden zo naar de klote.
De zwemlessen zijn geschikt voor gemiddelde kinderen. op het moment dat het kind erg angstig is of minder handig dan andere kinderen dan wordt daar onvoldoende rekening mee gehouden. Dit komt wellicht ook door de behoorlijk grote groep. Tijdens haar eerste les is ze onder water gekomen, heeft water in haar ademkanaal gekregen en werd extreeem angstig en hebben we haar van de les afgehaald.
Jammer dat het vriendelijke oudere personeel is ontslagen. Die " oudjes" hadden echt binding met de bezoekers. Ik overweeg ook om mijn abonnement op te zeggen