al 15 jaar maak ik deel uit van de groep ontbijtzwemmers op woensdagmorgen om 7.00 uur. Hieruit blijkt al dat alles in Mosaqua prima geregeld is.
Mooi zwembad waar veiligheid altijd een prioriteit heeft. Het personeel is correct en voeren de werkzaamheden goed uit.
een uitstekend onderhouden zwemvoorziening met zeer veel mogelijkheden voor allerlei leeftijden een topper bij goed en slecht weer Veiligheid staat hoog in het vaandel
Als oma ben ik heel blij met de deskundigheid van de zweminstructeurs, ze geven advies en raad als je erom vraagt en zijn duidelijk naar de kinderen en ouders toe. De lessen worden op een kindvriendelijke manier gegeven.
Mooi sub tropisch bad. Vriendelijk en deskundig personeel. Super dag voor de kinderen.
Al twintig jaar is Mosaqua een trouwe vriend en sponsor van Ronald McDonald Huis Maastricht: ze steunen ons met een jaarlijkse actie (zwemvierdaagse, hondenzwemmen, jublieumfeest) waarmee ze steeds weer een prachtig bedrag ophalen ten bate van ons Huis. Daarnaast krijgen we elk jaar vrijkaartjes die we aan onze gasten mogen uitdelen. Een dierbare relatie, waar we trots op en dankbaar voor zijn!
Mooi zwembad en leuk voor kinderen
Toplocatie voor een gezellig dagje uit.
Mooi zwembad met voor elk wat wils. Werken samen met veel partners en bedrijven in de Euregio!