Eerste keer voor mij. Ik wil hier voornamelijk komen voor het banenzwemmen. Het bandjessysteem voor toegang en kluisje,is dus nieuw voor mij. Natuurlijk weet je dan niet goed hoe het werkt, maar ik werd behandeld alsof ik een zwakzinnige was. Voelt verre van welkom. Verder vind ik de baanverdeling erg krom. Er zijn 8 banen. Maar er worden er 6 gebruikt. Vier voor vrijzwemmen, 1 Borstcrawl en 1 snelle baan. Te weinig voor het aantal mensen wat meer wil doorzwemmen. Verder veel zand in het zwembad en weinig douches voor de grootte van dit zwembad.
Na 1 jaar zit onze dochter nog niet eens op de helft. Zeer regelmatig uitval lessen. Wisselende leraren, geen communicatie en gewoon geen klantgevoel. Ze presteren het om onze dochter gewoon links te laten liggen. Ineens zonder overleg schrappen ze groepjes waardoor de beginners bij degene geplaatst worden die al 1 jaar zwemmen. Gewoon kansloos. En natuurlijk wel fors betalen aan die lessen.
Het personeel in het zwemgedeelte vind ik prima, maar bij de balie voor aan, vind ik hun beetje arrogant en niet klantvriendelijk. De zwembad is inderdaad met de jaren op uitgegaan.
Veel achterstallig onderhoud en het zwembad oogt niet schoon. Ondanks recente schoonmaakactie zitten er met name in de kreek roestplekken en andere vlekken en is de afwerking beroerd (er hangen bijv. losse stroomdraadjes aan het 'plafond') van de kreek. De kleedhokjes zijn te donker en er zijn te weinig ouder-en-kind omkleedruimtes.
Vooral de kleedhokjes zijn slecht onderhouden en vaak vies. Het personeel is super vriendelijk
het is een heel goed zwembad.
Mijn dochter heeft altijd bij tineke in de les gezeten we zijn zelfs voor haar voor de lessen voor het b diploma naar de wisselaar gegaan 1 omdat mijn dochter anders geen zwemles meer wilde een 2 omdat ik heel veel vertrouwen heb in tineke! Ik zwem nu met mijn jongste dochter bij tineke en ook zij is gek op haar! Dus wat mij betreft krijgt tineke deze prijs!!!!!
Leerling volgsysteem dat niet wordt ingevuld. Ze zwemt 2x per week maar ik zie weinig vooruitgang. Ga ik een paar keer mee aan t begin van de les dan is er opeens wel vooruitgang. Lijsten bij de docenten die niet kloppen. Is ze een badje verder staat ze gewoon 4 lessen niet op papier en dus worden er geen vorderingen ingevuld
Leuk zwembad. Alleen kan de hygiene in de kleedhokjes veel beter. Er liggen vaak gebruikte luiers, maandverband en kapotte zwemkleding in de kleedhokjes. Ook is de verlichting in de donkere glijbaan al zo'n 1 1/2 jaar kapot.
Mij ervaring was super positief
Pieter-Christiaanstraat 2
4811PS Breda