Wij hebben van U een perfecte uitleg gehad voor onze vloer keuze en die is keurig gelegd,
kennis gemaakt door waardebon en ligging vande zaak
Goede vakkundige voorlichting in de showroom en vanaf de bestelling tot levering een prima contact gehad en op de afgesproken tijd alles geleverd. PVC vloer ligt er heel strak en netjes in,ook het bankstel ziet er mooi afgewerkt uit. We zijn heel tevreden.
wij wil terug komen op het invullen van mijn enquete .omdat het over doet komen dat wij niet tevreden zou zijn over ad bouw,en dat is niet het geval, in onze situatie lag de fout bij de fabriekant.wij waren zeer tevreden over hoe we behandeld zijn in zijn zaak.hij nam alle tijd om ons te adviseren en uitleg te geven hoe een relaxfauteuil werkt en waar we op moesten letten bij de aankoop.
Goedenavond, Onlangs namen wij kennis van uw beoordeling over de geleverde stoelen. Helaas zijn uw producten de eerste keer niet volledig naar behoren geleverd. Hierover hebben wij de leverancier van uw stoelen ook op aangesproken en hebben we direct actie ondernomen. De stoelen zijn binnen 30 dagen opgehaald, gerepareerd en terugbezorgd (incl. transporttijd). Wij gingen ervan uit u hiermee een passende oplossing te hebben geboden binnen de hiervoor geldende maatstaven. Wij vinden het spijtig dat dit alles leidt tot een persoonlijke aandacht en nazorg-garantie beoordeling van cijfer 1. Aandacht staat bij Ad Bouw op nr. 1 in onze filosofie namelijk en ik had gehoopt dat dit voldoende naar voren is gekomen tijdens de reparatie-afhandeling. Nogmaals veel plezier met uw aankoop, Ik zie uit naar uw reactie Vr. Groet, Ruben Bouw [email protected]
Goed ontvangen goede communicatie duidelijke uitleg, alleen door een toevalligheid en mijn gevoel hierover,niet het juist verwachtte produkt geleverd. We verwachten dat het naar tevredenheid opgelost kan worden.
We hebben het hele traject als vakkundig, prettig en persoonlijk ervaren.
duidelijk-eerlijk-vertrouwd
goede service en begeleiding en advies tijdens het kooptraject. Ook de bezorging en nazorg zijn uitstekend. Ik ben hartstikke tevreden met mijn nieuwe meubels.
helemaal tevreden. Prima advies , en heel veel productkennis. Wij zijn erg prettig geslaagd. Ook de stoffeerders en de bezorgers verdienen een pluim, erg rustig en secuur. En het eindresultaat is top!
Ad Bouw realiseerde voor ons bedrijf de complete renovatie van alle vloeren in ons kantoor. We zijn zeer tevreden over de prijs-kwaliteit en de montage. Bij het volgende project denken we zeker aan jullie! mvgr Catrien
Een goed advies gekregen in de winkel. No-nonsense en de producten binnen de beloofde levertijd geleverd. Ook bezorging was keurig. Geen verbeterpunten.
Prachtige showroom, prima geholpen op de dag van aankoop.
Geachte mevrouw Verhoeven, Jammer om te moeten lezen dat u ons op deze wijze beoordeeld. Service staat bij ons altijd hoog in het vaandel getuigen de gemiddelde waardering op onze website. Wat betreft de gordijnen is hier inderdaad enige miscommunicatie over geweest vanuit onze zijde waarvoor excuses hebben gemaakt. Wat betreft de relaxstoel zijn wij van mening een uitstekende service te hebben verleend door zo snel als mogelijk was een nieuwe relaxstoel te bestellen bij de leverancier welke voorzien was van accu. Bij bezorging is ruim de tijd genomen voor het uitleggen van de werkwijze hiervan + een boekje achtergelaten. Het verontwaardigd mij dan ook te moeten lezen dat uw ouders aangeven dat er geen uitleg zou zijn geweest. Ook over de kosten van het verwijderen van het tapijt hebben onze stoffeerders een tarief genoemd wat niet dekkend is voor de stortkosten bij de afvalverwerker. Wij kunnen geen complete woonkamer tapijtresten afstorten voor € 40,00 wat € 127,50 per 100 kg kost incl. transport en reistijd. Hopelijk brengt bovenstaande reactie vanuit onze zijde enige nuance in uw beoordeling. Samengevat betreuren wij uw reactie ten zeerste, maar hopen dat u desalniettemin terugkijkt op een geslaagde metamorfose ondanks de kleine puntjes. Met vriendelijke groet, Ruben Bouw Ad Bouw Thuis in Wonen [email protected]
Prima advies en voldoende tijd voor klant. Geleverde fauteuils zijn van uitstekende kwaliteit.
zakelijk en vriendelijk na komen van afspraken kwalietijd
snelle bezorging terplaatsen nog andere bescherm dopjes onder de stoelen aangebracht
Netjes en vakkundig
Keurige nette zaak waar je met persoonlijkheid en zorg behandeld word.
Wordt goed naar wens klant geluisterd en meegedacht. Prettig contact en alles goed bespreekbaar. Minpuntjes worden naar tevredenheid opgelost.
Zeer persoonlijk deskundig en goed advies
die is zeer goed
Prettig geholpen nemen de tijd voor je,en geven goed advies.
Loopkantstraat 30
5405 AC Uden
Wij geloven dat je pas echt gelukkig bent in een huis, dat is ingericht met de meubelen die bij jou passen. Een interieur waar jij echt thuiskomt. Wil jij van jouw huis een echt thuis maken? Laat je dan inspireren bij Ad Bouw in Uden. Naast de eigen collectie wonen en slapen ontdek je in de winkel diverse gerenommeerde merken als Leolux, Bert Plantagie, Design on Stock, AVEK, Serta, Mline en vele anderen. Kom langs en maak kennis met ons familiebedrijf. We heten je van harte welkom.